merdzina parašė:
O tipo daug tikslų išsikėlus turėjai![]()
Nu tai aisku... As tau ka - ameba kokia??? ???
merdzina parašė:
O tipo daug tikslų išsikėlus turėjai![]()
Nu tai aisku... As tau ka - ameba kokia??? ???
milenamil parašė:
Zinok jau trecia diena turim akinukus ir antra diena kaip pati noriai nesioja. Pirma diena uzdedavau tai biski pavaiksto ir meta, paskui po kurio laiko vel uzdedu, …
Mums akiniai israsyti ir del kitu akyciu bedu (toliaregyste tik salia). Bet gydytojas minejo kad turetu isaugti (gydimas tesis dar apie 10metu). Atnesiojo daugiau kaip pusmeti tai kol kas keist i silpnesnius nereikejo
Ziuresim ka sakys dar po 6men. Tikiukiuosi keisti reikes jau.
O del jusu labai dziaugiuosi kad tiko akinukai! Matyt mato ryskiau akytes ne taip.pavargsta. protingi tie vaikai ;)
Marr parašė:
Man karta drauge pasiskunde, kad nakti neissimiegojo, atsakiau, kad as jau antri metai taip, tai man buvo atsakyta "tau daug lengviau, nes tu pripratus" ?? Paskutin…
Juokiausi balsu
man irgi yra pasake "tu jau pripratus"
merdzina parašė:
Garantuotai neturi vaikų ji![]()
Tai vat, kad zodziai "nieko neveiki, namie sedi" buvo is drauges du vaikus turincios, tiesa, pradinukai jie. Tai arba pamirsus arba tie vaikai kitaip augo pas ja
Nu susinervinau nerealiai, tai net jums tada vakar parasiau, kad palaikymo sulaukt
Man dabar sudetingiausias laikotarpis, Nei indų išplaut negaliu, nei į WC nueit, apie grožio procedūras duše jau senai pamiršau. Jau ir galvą be balzamų ir kaukių plaunu, kūno losjonu nebepasitepu, nes viską darau versdamasi per galvą... Juokiaus vyrui, kad niekad nemaniau, kad man viešieji tualetai pradėtų patikt, o tai nueinu su drauge į kavinukę, nueini į WC ir netrukdomai gali reikalus atlikt, niekas nelenda
Paskutinis bajeris: lyginausi šilkinę palaidinukę einant su drauge į miestą pasipuošt, nusisukau pasidažyt prie veidrodžio, atsisuku - mano palaidinė jau klozete skęsta, o mažius katučiu ploja, kaip čia šauniai jis padarė
Tai spėjau sulaikyt, kad vandens nenuleistų...
Elivoj parašė:
Sveikos!![]()
Na va, pas mus pirma rimta trauma - kažkaip sugebėjo susilaužyt pirštą mažoji!![]()
Lai greit sugyja ir sėkmingai!
Pavėjui parašė:
Tai vat, kad zodziai "nieko neveiki, namie sedi" buvo is drauges du vaikus turincios, tiesa, pradinukai jie. Tai arba pamirsus arba tie vaikai kitaip augo pas ja :b…
Smagi istorija su palaidine
As tai kaip tik dabar daugiau pasidarau, bet aisku, kaip ir pas jus - viskas su pasekmem. Jei kazka veiki (valgyt darai, tvarkaisi) tai pabaigus dar eini kruopas nuo grindu valyt, atgal visus daiktus is spinteliu, komodu sudet, skalbinius nuo grindu surinkt ir atgal ant dziovykles sukabint ir t.t.
Drauge gal manieze/lovytej vaikus augino :). Tikrai ne visi tokius “laisvus” augina, kaip tarkime as :).
O dusas man - sventas reikalas, sita vyras zino, ir jau susitaike su tuo, kad pora kartu per savaite manes “nera” valandai, o visom kitom dienom po pusvalandi :)).
Elivoj parašė:
Sveikos!![]()
Na va, pas mus pirma rimta trauma - kažkaip sugebėjo susilaužyt pirštą mažoji!![]()
Ouch.. lengvo gijimo!
Silent parašė:
Smagi istorija su palaidine![]()
As tai kaip tik dabar daugiau pasidarau, bet aisku, kaip ir pas jus - viskas su pa…
As, kai prausiuosi meto i mane rubus is skalbiniu dezes arba mank kosmetika is spinteles. Tiksliau metydavo. Dabar pasodinu teletabius ziureti.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai