Kamile123 parašė:
Sveikos mamytesgal jus galesite padeti, jau kelinta diena atsibundu po nakties sukandziota, pagrinde kojos, tokie kaip butu uodo ikandimai raudoni iskile, labai…
Man tai čia į uodo įkandima panašu. Mes įkandimus spiritu patepam
Kamile123 parašė:
Sveikos mamytesgal jus galesite padeti, jau kelinta diena atsibundu po nakties sukandziota, pagrinde kojos, tokie kaip butu uodo ikandimai raudoni iskile, labai…
Man tai čia į uodo įkandima panašu. Mes įkandimus spiritu patepam
Wassermelone parašė:
Oj maniskei penkti metai eina, kad tik kas nesiotu, ji visai nepriestarautu. Iki 3 m. ant ranku gyvenobet siaip pritariu - kad tik tokios bedos...
Maniskei irgi rugseji 5, bet dar nesiok ir nesiok, ypac kai daugiau pavaikstom:))
Vaivute parašė:
Na va, o pas mus namie bedele... puola vaikiskos ligos, kur paziurejus, sirgimas visai ne vaikiskas... vyresnele serga vejaraupiais, tai jau laukiu kada paairodys i…
Po 2-3 sav lauk, maniškis 5 mėn sirgo, labai lengvai prasirgo.
inbal parašė:
Po 2-3 sav lauk, maniškis 5 mėn sirgo, labai lengvai prasirgo.
Tai vat, as irgi manau, kad po poroa savaiciu bus... duok Dieve, kad lengvai, nes vyresnele tai normaliai serga... sunku net ziuret.... o kaip gydet mazaji?
Vaivute parašė:
Na va, o pas mus namie bedele... puola vaikiskos ligos, kur paziurejus, sirgimas visai ne vaikiskas... vyresnele serga vejaraupiais, tai jau laukiu kada paairodys i…
Laikykitės! Sakoma, kuo mažesnis prasergi, tuo geriau
Linkiu, kad viskas būtų gerai!
Vaivute parašė:
Tai vat, as irgi manau, kad po poroa savaiciu bus... duok Dieve, kad lengvai, nes vyresnele tai normaliai serga... sunku net ziuret.... o kaip gydet mazaji?
Pabėrimus tepiau vaistukais ir viskas, nes temp nebuvo.
inbal parašė:
Pabėrimus tepiau vaistukais ir viskas, nes temp nebuvo.
Supratau, nes dbr vyresnelei tai temp sukilo ir siaip nakti net kelis kart ziurejau ar kvepuoja man ji... kazkokia keista...
Vaivute parašė:
Supratau, nes dbr vyresnelei tai temp sukilo ir siaip nakti net kelis kart ziurejau ar kvepuoja man ji... kazkokia keista...
Pas mane tik išberti buvo daugiai nieko, tiek mažiukas ir vyresnis
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai