Mamonas parašė:
Reik nereik..nu jei ginekologė sakė, vadinasi reikia, nes pyko ant manęs, kadangi negėriau.
tai visgi susiėmiau ir gersiu aš juos
![]()
Nu sėkmės Jums
gal bus apsivertusi ir nereiks nieko daryt to ir linkiu
Mamonas parašė:
Reik nereik..nu jei ginekologė sakė, vadinasi reikia, nes pyko ant manęs, kadangi negėriau.
![]()
Nu sėkmės Jums
gal bus apsivertusi ir nereiks nieko daryt to ir linkiu
Mamonas parašė:
![]()
Siandien buvau pas gydytoja, tai pasirodo manoji atostogauja o vietoj jos vyras gydytojas. Paskutini karta kai buvau pas savo daktaryte eme krauja is venos, ir man paskambindavo jei kas yra negerai. O dabar niekas net neziurejo mano atsakymo ir niekam nerupejo kas kaip yra. Tai pasirodo mano hemoglobinas 93 . Taip ir mniau kad bus zemas, nes ir silpna ir dusulys yra. Tai dabar geriu gelezi ir jos proedus nes vieno jau nebeuztenka kad pakelti. tik vienas minusas, as turiu problemu su viduriais nes retai kada itoleta rimtam reikalui tai nuo gelezies gali buti is vis prastai.Tai viena gala taisai, kitas galas nukencia
O ir siaip tas daktariukas nekoks buvo labai nusivyliau, nei svere nei pilvo matavo nei spaudima matavo. Tik liepe nueiti pas ginekologe 36 savaite pasidaryti streptokoko tyrima ir echo pasidaryti, nes paskutini karta mazylis sedejo. Nors galvoju kad ir dabar sedi, nes zagsi maziukas prie sonkauliu
Linuxs parašė:
Siandien buvau pas gydytoja, tai pasirodo manoji atostogauja o vietoj jos vyras gydytojas. Paskutini karta kai buvau pas savo daktaryte eme krauja is venos, ir man …
Nu man ir skambina vis, jei kažkas ne taip būna
žinokit kai mano ginekologė pasikeitė, negalėjau su ta mintim susitaikyti, norėjau pas seną eiti, nu šiaip ne taip gavau talonėlį, bet nuėjus nieko nepešiau, sakė eit pas naują savo ir ten viską padarys. O ta senoji padarius echo nieko nesakė apart lyties
emma12 parašė:
Man daznai spardo apacioj dešinėj pusei nes jis kojytes labai sulenkia prie veiduko bet kad tarp šonkauliu butu kaškas nelabai jaučiu tik spyrius į juos. Jai neaps…
Pas mane ir lb nukrites,bet manoji sedi
pentadieni va suzynosiu kaip dabar
agneta000 parašė:
Jau vien nuo arbuzo svoris tikrai neaugavisa vasara arbuzas yra mano mwgstamiausias uzkandis, bet su svoriu problemu nera. neapgaudinekit saves
puikiai zinot…
Kiek pliuso pas jus per 35 nestumo savaites?
Mamonas parašė:
Kazkas cia rase kad Tardyferon reikia gerti pora kart per diena, paemiau neistveriau ir nusipirkau jo pati, nes jauciuosi kaip slapiu maisu per galva gavus... bet v…
Man kai gelezis buvo nukritus tai 2 savaites liepe gerti po 2 tabletes per diena,o po 2 savaiciu po 1 tablete per diena bet jau iki pat gimdymo
Sakliki parašė:
Man kai gelezis buvo nukritus tai 2 savaites liepe gerti po 2 tabletes per diena,o po 2 savaiciu po 1 tablete per diena bet jau iki pat gimdymo![]()
Pas mane dabar nukrito iki 99, tai liepe po 2 tabletes gert iki pat gimdymo. Bet eisiu dar daryti tyrima kraujo del tos pacios gelezies, kazkoki femina, nu neatsimenu pavadinimo :))
Sakliki parašė:
va kokios mes![]()
Labai graziai, grazios spalvos
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai