sandramar parašė:
pas mus uk tai kitaip. ant to lapo kur skanas buna parasyta svoris vaiko ;)
O kurioj jus vietoj gyvenate?
sandramar parašė:
pas mus uk tai kitaip. ant to lapo kur skanas buna parasyta svoris vaiko ;)
Man apie svorį niekad nieko nesakė, tik išmatavimus paminėdavo, o kai paskutinius kartus privačiai ėjau su visom echoskopijom, tai pasakė lyg labiau sau daktarė, nes pamatė, kad truputį mažesnis nei norma. Perklausiau, kad įsidėmėčiau pati, bet supratau, kad svorio nei tu ten tiksliai pasakysi nei reikia jį tiksliai žinot. Niekur nefiksavo. Gal kai labai į normas nepataiko mažiukai, tada akcentuoja... Skirtingi žmogeliai gi jie jau pas mus visas, tai ir svoris lankstus dalykas!
Ugni@ parašė:
Na dar kai dare skana 31 sav su trupuciu sake 2 169 kazkas tokio. Reik nepamirst, kad skanai turi paklaida. As vis dar galvoju jei kai dare issamius eko ir patalogi…
Man asmeniškai yra įdomus vaiko svoris, ir kaip suprantu kiekvieno skano metu turėtų jį kaip ir užrašyti.. kad mylėsiu, tai čia faktas, nuo svorio matų meilė tikrai nepakis
Mamonas parašė:
Žinokit juokas pro ašaras, bet nei per vieną echo svorio nesakė man.. draugės pasiklausiau ar tai normalu, kad gimdymas ant nosies, o aš net nežinau kiek mano vaika…
Na man gimdymas gali bet kada prasidet o tik pas kita gydytoja nuejus pasake kokio svorio vaikutis yra
Dovi3 parašė:
great yarmouth
Saulele01 parašė:
Na man gimdymas gali bet kada prasidet o tik pas kita gydytoja nuejus pasake kokio svorio vaikutis yra![]()
Nu aš ir gavau siuntimą echo pasidaryti, tai tikiuosi pasakys..
Ugni@ parašė:
mano nestukes korteleje. Kur ligoninej gulejau domenu nera![]()
paskutinio matavimo yra rodikliai pas tave
galvytes, pilvuko, slaunikaulio
ai bet tas ir buvo galvoje
Spurgeliss parašė:
paskutinio matavimo yra rodikliai pas tavegalvytes, pilvuko, slaunikaulio
![]()
ai bet tas ir buvo galvoje![]()
Na man teko savaitgali pagulet ligonineje, tai zinau ir naujesnius matavimus
turejau eko tik rugpjucio 16 tureti. Na bet cia jau as nesirinkau
Man tikrai nekekvienu eko sako dydi, bet as ir neklausiu. Ot keista xD vistiek gimdysiu pati, na niekaip nezinau ka itakotu tos zinios
o jei labai idomu visada yra galimybe nueiti privaciai. Ten tikrai ir aprodo ir pasako ir nuotraukyte padaro jei noro yra
Dokute parašė:
mūsų karieta![]()
graži karieta
mūsų tokio pat stiliaus buvo, tik duosiu vieną patarimą: nesugalvokit su ja prie jūros važiuot
mes nepagalvoję pasivažinėjom, kad būtų lengviau ją traukt, važiavom palei krantą, ir ką jūs galvojat? kitą dieną surudijo ratai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai