Violetinee parašė:
Musu toks pat![]()
Irgi barskalas:// taip.as jo norejau bet siektiek apsisovem.
Koks pas jus
?
Violetinee parašė:
Musu toks pat![]()
Irgi barskalas:// taip.as jo norejau bet siektiek apsisovem.
Koks pas jus
?
MRS_S parašė:
O jum nepripras lelyte prie to nesiojimo viso?Poto bus beda isvis nieko nepasidarysit be jos.Sunkiau tik gali buti paciai
![]()
Mylekit ir nesiokit savo pupsikus, tegul tik pripranta:
https://mestevai.wordpress.com/2016/05/21/nenesiok-ant-ranku-nes-pripras/
BeFree parašė:
Taip, spenelis po maitinimo turėtų būti apvalus. Jeigu spenelis būna lūpdažio formos, vadinasi vaikutis spenelį čiulpia kaip čiulptuką.
Ot velnias. Pas mane kaip lūpdažis būna abejose krutyse, tik vienoj nejaučiu diskomforto, o kitoj jaučiu. Reiks taisyt apžiojimą reiškia, nors tvirtai tikėjau, kad jis geras
wanilly parašė:
Super, ir sau pritaikysiu kai ka![]()
Is kur tiek ziniu? ;)
Kažkaip jau su pirmu domėjausi apie žindymą, bet kai pagimdžiau atrodė, kad žinių yra, bet nieks neveikia
Labai kažkaip sunkiai ėjosi man pirmas mėnuo su maitinimu. O žindyti labai norėjau, tai teko daug pasidomėt, kad visos bėdos išsispręstų. Tai dabar šįkart atrodo viskas taip aišku, kažkaip ramiau į viską žiūriu, nei su pirmuoju. Dabar irgi trečią dieną po gimdymo buvo krūtys kaip kaladės, bet kai žinai, kad tai normalu, ką daryt reikia irgi žinai, ramiai reaguoji - pora naktų praėjo ir susitvarkė
aurelcik89 parašė:
Ačiū jums labai, nezinojau kad negalima masazuoti jeigu nesiruosi maitinti, as budavo pamasazuodavau bet nemaitinau, o sakykit kaip man isivesti pastovu rezima? nak…
Na, pabandykite išsiaiškinti vaikelio verksmo priežastis, nes ne visada nori valgyti kai verkia. Būna, kad pavalgęs neseniai, o vėl verkia - tai gal pilvelį pučia, gal nepatogu kas, gal sauskelnes keist laikas ir pan. O jei nieks nepadeda, tada jau valgykit
Ir kai jau valgo stenkitės, kad pavalgytų normaliai. Nes būna, kad paima ir už kelių minučių išspjauna ar užmiega. Tai pabandykit dar pasiūlyt, pakrutint smakriuką ar skruostą, kad dar pažįstų. Tada daugiau riebesnio pienelio gaus ir didesnė tikimybė, kad išalks vėliau
aurelcik89 parašė:
Ačiū jums labai, nezinojau kad negalima masazuoti jeigu nesiruosi maitinti, as budavo pamasazuodavau bet nemaitinau, o sakykit kaip man isivesti pastovu rezima? nak…
Ai dar tiesa, kai krūtys pritvinkusios, stenkitės tom dienom vartoti mažiau skysčių.
Editak13 parašė:
Ot velnias. Pas mane kaip lūpdažis būna abejose krutyse, tik vienoj nejaučiu diskomforto, o kitoj jaučiu. Reiks taisyt apžiojimą reiškia, nors tvirtai tikėjau, kad …
Ar naudojate čiulptuką?
BeFree parašė:
Ar naudojate čiulptuką?![]()
Kartais duodam
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai