Saulis parašė:
Sveikos mergytes, mes snd buvom pas gydytojus, tai biski issigandom.
Ryt siuncia i Santariskes, mat svoriukai pradejo skirtis.
As vis pamirstu o identiski vaikiukai? Lauksim ziniu ka santariskese pasakys!
Saulis parašė:
Sveikos mergytes, mes snd buvom pas gydytojus, tai biski issigandom.
Ryt siuncia i Santariskes, mat svoriukai pradejo skirtis.
As vis pamirstu o identiski vaikiukai? Lauksim ziniu ka santariskese pasakys!
Saulis parašė:
Nu ka mamukai, mes is pacio ryto Klinikose.
Sedim po echoskopo.Nu bent jau ramu, kad jokiu patologiniu nukrypimu nerasta, ties…
Swarbu kad viskas gerai!! Laikykites!
RED666 parašė:
Labas rytas groziai!!! Kaip jus siandiena?? Oras pasaka, augam vis po truputi!![]()
Oho koks fainas pilvukas ir kaip sparciai auga
mano panasiu metu dar nieko nesimate:))
RED666 parašė:
As issiziojus siandien parkritau ant grindinio, skubejau kaip visada... veza apziurai...![]()
Uoj!!! Ar skaudziai? Ar nekraujuojat? Tikiuosi viskas gerai!! Saugokites!! Mes su jumis!!
Gimus po zvaigzde parašė:
Uoj!!! Ar skaudziai? Ar nekraujuojat? Tikiuosi viskas gerai!! Saugokites!! Mes su jumis!!
Visa sona susivariau alkune apklijuota keliai... su sukne pusnuoge prisiplojau i cementa
o pirmad man mano vestuves , kaip tycia :((
Aciu Dievui mazyliams viskas gerai
Sveikos mamytes! Siek tiek atitolau nuo jusu! Gerai jauciausi bet treciadieni anksti ryte apie 4-5 val pradejo mausti pilva
maudimas buvo toks nesvietiskas
apacioj pilvo ir atrode kad tuoj tuoj prasides menesines
pabudau is skausmo,galvojau isgersiu magnio,nueisiu i tualeta aprims,bet nepadejo,net neradau vietos isitaisyt miegot
pakeliau vyra jis paziurejo jog pilwas ne kietas bet maudimas vistiek buvo,toks ne spazminis bet pastovus:(sako reikia waziuot i ligonine,kadangi jau buvau gulejus,tai iskart susikroviau siek tiek daiktu,nes buvo nuojauta jog gali guldyti.Atvaziavom i antakalni,smagu jog kaip ryte mano gyd pas kuri waikstau nesciuju priez. atejo i darba tai jis ir apziurejo gimdos kakleli. Situacija buvo nekokia ilgis 1,91, o tada pries isleidziant is ligonines namo kai pirma karta gulejau buvo 3,5. Nuramino gyd kad nera taip blogai jog reiktu vesti i santariskes,nes ziotys uzdaros,bet sako guldysim. Pagulde, dawe waistuku,siek tiek apramino gimda.Is trec i ketv naktis buvo tragiska,kvieciau sesele 3 k. Vis mausdawo pilva ir jutau gimdos susitraukimus,dawe waistu tai siaip ne taip nuramino. Kadangi nakti spazmai buvo tai wkr tikrino echo vel matawo kakla ir vaikus ziurejo. ( veze jau net su ratukais kad kuo maziau eiciau) kaklas vkr buvo 2.00 cm ilgio,nlb pakites,bet ramu kad ziotys uzdaros liko,nes 1vaikas lb zemai galva i apacia ir spazmuoja
vkr dar po echo palatoj tonusus matawo,tai irgi parode saremius besikartojancius kas 8 min,buvo visi persigande,dawe vel vaistu stabdanciu,padejo.Sianakt ismiegojau gerai, dziaugiausi jog saremiu nebebuvo...tikiuos ir nebesikartos,nenoriu kad pupuliukai iseitu! Dar tik 28sav,bet ziuriu optimistiskai kad viskas bus gerai! Mazuliai duodasi po pilveli,toniukai geri,bet gyd sake palaikys mane,jau nusiteikiau kiek reiks tiek.Sake as pati mazyte,smulkute,priaugau 5kg,sako vaikai pleciasi ir viska koreguoja. Tad gulesiu tiek kiek reiks kad tik kuo ilgiau islaikyti! Mano patarimas mamytes,nepersistenkit namie,darbe,as atrodo nieko nedariau bet pasirodo kad organizmas liepia tik gulet! Saugokit sawe ir brangenybes ir jei tik pajusit menkiausius maudimus,kietejimus,nelaukit! Kreipkites i medikus! Ne laikas mums db galvoti apie sawe, reikia apie 2 gyvybes pagalvoti! Sunku guleti ligoninej,maistas nedziugina,oras uz lango nuostabus,bet jei tik tiek tereikia kad jie kuo ilgiau gyventu,gal verta pasiaukoti kad paskui gimus kuo maziau buti ligoninej
as optimiste ir kartoju jog viskas bus gerai!! Kitaip ir negali buti! Ps kai tik turesiu kokiu ziniu,stengsiuos kiekviena diena vis kazka jums brukstelt
o ir man ramiau kai turiu kam pasipasakot!
ps sooory kad taip issipleciau
RED666 parašė:
Visa sona susivariau alkune apklijuota keliai... su sukne pusnuoge prisiplojau i cementao pirmad man mano vestuves , kaip tycia :((
Randai puosia!:)) viskas bus liuks! Vestuves tikrai nuo to nepabloges!:)) swarbu kai jus ir sakot mazuliams gerai:)))
Sveikos mamytes! Siek tiek atitolau nuo jusu! Gerai jauciausi bet treciadieni anksti ryte apie 4-5 val pradejo mausti pilvamaudimas buvo toks nesvietiskas
apac…
Laikykites!!!!!
Sveikos mamytes! Siek tiek atitolau nuo jusu! Gerai jauciausi bet treciadieni anksti ryte apie 4-5 val pradejo mausti pilvamaudimas buvo toks nesvietiskas
apac…
uzjauciu kad jusu sunkus nestumas
zinoma dabar tik gulekit ir klausykit daktaru nurodymu kad ilgiau vaikiukai isbutu pas jus tuo labai linkiu
ir aisku istvermes ir stiprybes nestresuokit viskas bus gerai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai