doxaxa parašė:
taip mano irgi pilvelis anksti pradejo matytis cia kiekvienai skirtingai. as tik labai liekna buvau galvojau del to matosi
O as jau issigandau jog tokia viena..
doxaxa parašė:
taip mano irgi pilvelis anksti pradejo matytis cia kiekvienai skirtingai. as tik labai liekna buvau galvojau del to matosi
Rozyte95 parašė:
o dabar kai man 30 sav tai pilvas laaabai didelis visiems atrodo kad jau gimdyt turiu kai pasakau kad dar ilgai laukt tai negali patiket bet nekreipiu demesio ;)
Mamos sakykit kaip su odontologais nestumo metu? Vakar vakare nuskilo protinio danties kamputis ? galvojau registruotis bet talonai plius minus uz poros men. Galvoju ar priims be registracijos ir tvarkys danti ar lieps du men nesciai laukti registruoto vizito? Iki kelintos nestumo savaites galima tvarkytis dantis?
lucky28 parašė:
Mamos sakykit kaip su odontologais nestumo metu? Vakar vakare nuskilo protinio danties kamputis ? galvojau registruotis bet talonai plius minus uz poros men. Galvoj…
Aš tvarkiausi iki 7 mėnesio, būčiau dar tvarkius bet pati apsirigau, o paskutinį mėnesį jau sunku išsėdėt buvo, tai atidėjom po gimdymo.
Rinse parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytes, gal galima prie jusu grupes prisijungti? ieskau informacijos kur galima butu pasportuoti, labai norejau lankyti baseinus, bet rad…
Sveika. Yra reabilitacijos centre, uz Bruklino
mankstos tikrai yra 18val, baseino laiko nezinau
Rinse parašė:
o tai tada puiku, reikes pasiskambinti pasidometigal kas lankote? kokie atsiliepimai?
![]()
Buvau kelis kartus paprastose mankstose, visai nieko
spurgyte5 parašė:
Buvau kelis kartus paprastose mankstose, visai nieko![]()
Ten reikia gydytojo siuntimo?
carablanca parašė:
Ten reikia gydytojo siuntimo?
Butinai.
be siuntimo neleidzia.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai