Olguciukas parašė:
Nu ka mamytes, noriu pasidalinti savo dziaugsmu. Kovo 31 d 19: 11 gime mano princese, 52 cm, 3130gr ?
Sveikinu
Olguciukas parašė:
Nu ka mamytes, noriu pasidalinti savo dziaugsmu. Kovo 31 d 19: 11 gime mano princese, 52 cm, 3130gr ?
Sveikinu
dldaival parašė:
Merginos nepykit visko neskaiciau.Gime mums sunelis 5.30 ryto svoris 3.430 ir 53cm viskas naturaliai be vaistu bet galvojau kad numirsiu
Sveikinu!!!
ar ilgai viskas truko?
dimusu parašė:
O ar jum jau paskyre planini cezari? Ar jus vilniuje? Pas sia gydytoja buvau privaciai, bet ji pati dirba santariskese, kur ir planavau gimdyti ir kita patare nuvyk…
Taip, as vilniuje. Nestumo prieziura ir gimdymas bus vgn. Sekanti apsilankyma jau galutinai aptarsim cezario data. Gyd minejo, kad galima bandyt ir nat gimdyt, kadangi ne pirmas, bet pries tai dar darys echo, jeigu matys kad didelis vaikas, tai irgi negerai nat gimdymas. As nusprendziau kad bus cp, nes nematau prasmes rizikuoti. Beje, turiu pazistama, kuriai sake kad vaikelis tik 2,5 labai mazas, ji baisiai pergyveno, o gime apie 4 kg. Taip kad tos echo prognozes laaabai netikslios.
dldaival parašė:
Merginos nepykit visko neskaiciau.Gime mums sunelis 5.30 ryto svoris 3.430 ir 53cm viskas naturaliai be vaistu bet galvojau kad numirsiu
Sveikinimai didziausi;)!!!
dldaival parašė:
Didziausi sveikinimai pirmajam balandinikui!!!
dldaival parašė:
Jetus, iš kur tiek optimizmo?
sveikinu mamyte!!! Puiki žinia! Ramių naktekiu
dldaival parašė:
Sveikinu! Ramių nakteliu ir saldaus pienelio!
Sveikinimai Olguciuk jums ir jusu dukrytei! Bukit sveikos ir laimingos
sandraZuk parašė:
Nu šiandien jau ir aš visą naktį kankinuosi...blem taip skauda pilvo apačią, bet nenormaliai...ne sąrėmiai bet ištisinis skausmas ir aštrus aštrus negaliu pasisukt,…
Na tai ko gero ryt per savo gimtadieni tikrai gausit neikainojama dovana ?
dldaival parašė:
Didziausi sveikinimai!!! Saunuole atlaiket ir nenumiret, o dabar turit savo stebukleli ant ranku
daug pienelio jums
dldaival parašė:
Sveikinimai pirmam balandinukui
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai