Rivulete parašė:
Ar yra čia šiauliečių?![]()
Tikrai taip
Rivulete parašė:
Ar yra čia šiauliečių?![]()
Tikrai taip
evellinkee parašė:
I sita lentele paziurejus , o paskui i savo pilva tai mes turetumem 7 menesio pabaigoi, 8 pradzioj turetumem buti![]()
![]()
aš irgi į lentelę ir į pilvą pažiūrėjau
bet mes pora mėnesių atsiliekam, nu nesimato nieko po rubais visai
Rivulete parašė:
Jau žinot kas gims? Kada terminas, susitiksim gal gimdymo namuose![]()
Terminas birželio 29, laukiam sūnaus!
tu?
Mamules, aš tokiu finansiniu klausimu. Žinau, kad jei dekretas nuo balandžio, tai išmokas skaičiuoja imant paskutinį šių metų vasarį. Tai jeigu kovo mėn. būtų nedarbingumas, tai kada būtų ta mažesnė alga už tą mėnesį? kai grįšiu po darbo ar niekada?
Labai supykau, kai direktorė pasiūlė neimti atostogų prieš, pasilikti ir šiaip padirbėti vos ne iki gimdymo, nes pati taip dirbo
tai galvoju neduosi atostogų, sirgsiu, o ką daryt, tiek planų jau turiu, o gal iš tikrųjų blogai jausiuos, kai pilvas smakrą rems. Bet nemanau, kad gali man uždraust pasiimt atostogas, prašymą aš parašysiu, o kaip jie motyvuos, kad nėščiai neduoda tai nežinau
Martynėlis parašė:
Man kažkaip įdomiai. Manau, kad greitu metu gerokai išsišaus į priekį :))
Jo butu smagu, ir vaikuciai tokio pacio amziaus gal susidraugautu
Rododendra parašė:
Mamules, aš tokiu finansiniu klausimu. Žinau, kad jei dekretas nuo balandžio, tai išmokas skaičiuoja imant paskutinį šių metų vasarį. Tai jeigu kovo mėn. būtų nedar…
Man irgi aktualus klausimas, nes noriu kovą atostogaut, bet bijau kad neišleis
aš išvis dar nepasakius apie nėštumą, nes vadovė neatvažiuoja į mano padalinį kaip tyčia
bet rimtai, jeigu parašau prašymą manau ji negali nepasirašyt
Rododendra parašė:
Mamules, aš tokiu finansiniu klausimu. Žinau, kad jei dekretas nuo balandžio, tai išmokas skaičiuoja imant paskutinį šių metų vasarį. Tai jeigu kovo mėn. būtų nedar…
Man kaip tik pasiule atostogas imt pries dekretines, kad negryst jau
poryt eisiu echo tiksliai pasakys kada dekretas, tai galesiu rasyt prasyma del atostogu, gal iseis jau balandzio pradzioj atostogaut
Kiss me parašė:
Beja kaip jum vardas Frėja? Vyras sake jai tikrai dukra tai toks, o as apie Maja galvojupavarde lb ilga tai vardo ki 5 raidziu ziurim
ir zinoma reto
![]()
Labukas, man Maja labai gražus
mes irgi trumpo, pavardė be galo ilga
Teressa parašė:
Man lb grazu geltona, o siaip man visos spalvos tinka mergytėm ir berniukam, tik gal berniukam ružava ne, o visos kitos visiem kuo drąsiausiai. Snd lidl kaip tik ge…
Geras, spėjai pajamt, mes jau manėm nebeliko
et.. šaunuolė
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai