2017.02.14 14:11 (prieš 9 m.)
Pajūrio kopaa parašė:
1emona. Manau kad turite patirties ,gal galit apšviesti ir parašyti ką reikia pasiimti važiuojant į ligoninę gimdyti?
Ačiū labai
Į gimdyklą: kosmetinė su kasdieniais higienos reikmenim (šampūnas, dezodorantas, dantų pasta, šepetėlis, šepetys plaukams), šlepetės, naktiniai, chalatas, tinklinės kelnaitės ir įklotas po gimdymo, lūpų vazelinas, butelis vandens, juodas šokoladas (man akušerė rekomendavo turėt kažką saldaus - javinuką, šokoladuką). Vaikui vilnonės kojinės, pampersas, bodžiukas ilgom rankovėm (kitos ima siaustinuką) ir šliaužtinukas ilgom rankovėm. Buvau įdėjus ir kepurytę, bet jos nedėjo.
Į palatą: dar du komplektai vaiko rūbų, sauskelnių išvis apie 20 turėjau (nepamenu jau, ar tiek reikėjo), keletas mažų merliukų, po maitinimo pavalyt lūpas mažiui. Sau: antri naktiniai, maitinimo liemenėlė, įklotai ir tinklinės kelnaitės. Kelnaičių išvis turėjau 5, įklotų didesnių gal 5-7, mažesnių 12-15. Liko keletas. Bet čia kiekvienai skirtingai gali būti. Aš nedaug kraujavau manau.
Ką vyras atvežė sekančią dieną - plaukų tiesintuvą, nes man natūraliai grifka išdžiūsta tragiškai
O vaiko rūbus, kuriais rengiau važiuojant namo ir man rūbus buvau padėjus ant vaiko autokėdutės namie, tai vyras atvežė tą dieną, kai reikejo.
Atrodo tiek. Jei ką prisiminsiu, papildysiu