Pajūrio kopaa parašė:
Pas mus taip pat mergaite![]()
O jums jau patvirtino galutinai?
Na zinau, kad tas galutinai salyginis, bet ta prasme gydytoja jau tikrai sake, kad bus lelyte, nes musiske abejoja dar vis:))
Pajūrio kopaa parašė:
Pas mus taip pat mergaite![]()
O jums jau patvirtino galutinai?
Na zinau, kad tas galutinai salyginis, bet ta prasme gydytoja jau tikrai sake, kad bus lelyte, nes musiske abejoja dar vis:))
1emona parašė:
Į gimdyklą: kosmetinė su kasdieniais higienos reikmenim (šampūnas, dezodorantas, dantų pasta, šepetėlis, šepetys plaukams), šlepetės, naktiniai, chalatas, tinklinės…
O kam gimdykloj sampunas,dantu pasta?Pries 13metu tai nereikejo i gimdykla tokiu dalyku.Na gal siais laikais ir gimdyklos kitokios.Tada tai buvo panasios i mesine
lina1977 parašė:
O kam gimdykloj sampunas,dantu pasta?Pries 13metu tai nereikejo i gimdykla tokiu dalyku.Na gal siais laikais ir gimdyklos kitokios.Tada tai buvo panasios i mesine :…
Gimdyklos tai kitokios, kaip palatos jaukios
bet dantų pastos, šampūno ir pan tikrai nereikia
svarbu guminės šlepetės (vandenys, kraujas - tai kitokių nepatariu tikrai), vandens, lūpų balzamas man pravertė (labai sausėjo lūpos), sauskelnės sau, plaukų gumytė, daugiau kaip ir nepamenu, kad man ko reikėjo. Vaikučiui pirmi rūbeliai, vilnonės kojnytes, sauskelnės.
Banana parašė:
Siaip wisi apie nestumo sawijauta kalba,apie waikus,o cia daznai bewercios temos,kartais ieskai naudingos informacijos,bet randi atsakymus apie augintinius,ar kas g…
Tai ir kalbam, kas aktualu, kuo gyvenam, kaip jauciamės, kraitelio temo diskutuojam ir dalinamės, apie vaikučius, namučius ir šį bei tą, o kad per prėska nebūtų ir prieskonių įberiam
ninon parašė:
Su pirmąja tai be vaistų nei dienos, o dabar gal tik pora kart remuo pakankino. Tikiuosi neįsibėgės vel![]()
Nerealios gelytes :)))
Pajūrio kopaa parašė:
Va ka radau kaip tik sios dienos temai apie gyvuneliusVat kokia meile
![]()
Koks mielumas :))) grynai kaip musu katinelis. Tikiuos ir leliuka taip myles kaip dabar pilveli :)))
turtelis parašė:
Ikisau dar skaniai su vyru pavakarieniavus nosi pasidziaugt, kad pamaciau ka jus vadinat "net pilvelis kilnojas"ai kaip nuostabu, leliukas jau taip arti :)))) a…
Aš niekaip tuom atsižiūrėt negaliu
Ieva B parašė:
Gimdyklos tai kitokios, kaip palatos jaukiosbet dantų pastos, šampūno ir pan tikrai nereikia
![]()
svarbu guminės šlepetės (vandenys, kraujas - tai kitokių nep…
Gomdykloj vazelinas lupoms, vanduo, sau yra tokios sauskelnes-kelnaites, tai daaaaug patogesnes uz tuos iklotus, chalatas, tapkes, vaikui pirmi rubeliai ir pampersiukas, daugiau nereikejo nieko :), o palatoje jau ir higienos priemoniu ir ttt
ninon parašė:
Su pirmąja tai be vaistų nei dienos, o dabar gal tik pora kart remuo pakankino. Tikiuosi neįsibėgės vel![]()
Čia per šiandien gavote?
laaabai gražus sodelis
Pajūrio kopaa parašė:
Va ka radau kaip tik sios dienos temai apie gyvuneliusVat kokia meile
![]()
Šitą kažkur mačius, labai gražu ir į temą
man keista, kad maniškės nieko nesupranta dar
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai