minha parašė:
As lankstausi daznai, bet niekur nesu skaiciusi, kad tai pavojinga
As ir daznai ir nieko nebuvau girdejus
minha parašė:
As lankstausi daznai, bet niekur nesu skaiciusi, kad tai pavojinga
As ir daznai ir nieko nebuvau girdejus
spurgyte5 parašė:
Zinoma, kiekvienai skirtingai. Jei ji gali - sportuoja taip, kaip pries nestuma. Man tai net pasilenkt sunku, atrodo viska spaudzia, o ji visokius pratimus atlieka …
Ne nescia tai noreciau taip atrodyti, bet pasvajosiu ir praeis ?Tingejimas ir Nutella nugales!
auksellis parašė:
O ka man kalbet? Esu 156cm ,vyras dirba nuo pirmadienio iki penktadienio, tai kaip ir aisku kad namuose man paciai dauguma namu ruosos darbu atlikti tenka paciai :)…
Aga jos viska pagal savo laikus
dar ta mamos drauge bande pasakot kad kai gimde tik vienas toletas buvo ir vienom klizmos pastatytos ir neiseidavo ilgai o kitom ieit neidavo, tai gaudavo kibira
sakau o jus zinot, kad dabar kiti laikai ir nereik lygiuotis? ;D
Sveikos Mamukai
prikabejot daug ir apie viska,tik spek vytis
Del vaiku buvimo darzeliuose ir pan, kadangi mano eina i mokykla,tai jam atostogos vasaros nuo liepos 21d,tad niekas negali pasikeisti,turesiu pakankamai laiko susidelioti rutina ir apsiprasti su antru mazuoju seimos nariu
As pati irgi bandysiu tom naturaliom priemonem minkstinti gimdos kakleli, kad veikla prasidetu dar pries geguzes 26d,kai man numatytas skatinimas,taip norisi,kad mazylis pats pasibelstu,nes ir tas skatinimas nera malonus daykas visai
Vakar vyras parnese ananaso,siandien vel nusipirksiu,nusipirksiu kvapniu putu i vonia ir bandysiu paguleti bent 10min,nes nemegstu karstumo ir vonioj gulejimo
Tada zinoma myliukai. O sampanas-tikrai ne,nes alkoholis ir kvapas nepriimtina man
bandysiu paziureti gal gausiu lt parduotuvej dar avieciu lapu arbatos,arba medetku gal,nes rodo vel kazkokia slapime infekcij
Svajotoja,visos tik pacios geriausios mintys tau ir tavo dukrytei,turi savim didziuotis
Del visu kamsciu isejimu ir vandens nubegimu,nebuvo nei vieno nei kito su pirmu,nes irgi skatino,o atsiverus kakleliui 2cm dure vandenis. Todel si karta labai noriu,kad to nereiektu
Sveikutės
niekaip nebepaveju Jusu jau kelinta diena
turiu klausimuku
✓ kam i gimdykla kojines ir nosines? (Čia pagal planeli kur cia buvot ikelusios)
✓ kokio dydzio ranksluoscio i gimdykla reikia?
✓ kokius vatos tamponelius pirkot? (Ar tuos apvalius paprastus ar maciau yra vaikiski tokie keturkampiai dideli?) Ir isvis kam jie naudojami?
✓ ir dar del tapkiu ar dejotes ir kambarines ir gumines? Ar tik vienas kazkurias?
Susidejau kaip ir tase bet dar va vis klausimu iškyla visokiu
miglelyte parašė:
Sveikutėsniekaip nebepaveju Jusu jau kelinta diena
turiu klausimuku
![]()
Isidejau kojines 2 poras, jokiu nosiniu neemiau. Vatos nusipirkau bet pasiliksiu namie, ligoninej ju nereiks kiek zinau. O tapkes dejausi odines-gumines
Teressa parašė:
Tyngiu...mergos, o jūs kava dažnai piktnaudžiaujat...aš dabar persigandau, kad gerdavau jos, o kofeinas nėr gerai, nu bet kiek tas gerdavau, ryte puodelis …
As ryte visada su pienu isgeriu ir kartais po pietu dar viena puodeli , bet kavos deduosi viena saukstuka.
turtelis parašė:
Nuo arbatos su pienu man vidurius paleidzia![]()
Oooo geras vaistas tom kuriom uzkieteja viduriai ?
Jollkute parašė:
na va as jau po pakartotines konsultacijos ir echoskopo apziuros. Lsnkiausi Santariskese mokamoj konsultacijoj pas R. Matulionyte, labai profesionali gydytoja. Nore…
Super, kitaip ir buti negalejo, bereikalingas stresas tik buvo. ☺
spurgyte5 parašė:
Na, o kaip jus atrodet 20 nestumo savaite?![]()
As bet ne nesvia taip neatrodziau. Zinau as sita nestuke, kazkur net steaipsnis buvo kaip ji sportavo ir pan visa nestuma. O po kiek laiko straipsnis kad pati negalejo pagimdyti nes pilvo raumenys kazkaip susirakino ir ji pati negalejo pagimdyti todel dare cezari jai.
Chanel- parašė:
Merginos ar jums reikejo moketi uz streptokoko tyrima?
Taip, apie 10€
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai