Greteee parašė:
As tai tokia apdujus ir prabuvau visa dieba, pamiegojau pietu, ir tik vakare spaudima pas nama pasimatavau tai realiai kaip.ir nieko nedariau.
Nu pasirodo mano spaudimas geras, tik pulsas labai aukštas.
Greteee parašė:
As tai tokia apdujus ir prabuvau visa dieba, pamiegojau pietu, ir tik vakare spaudima pas nama pasimatavau tai realiai kaip.ir nieko nedariau.
Nu pasirodo mano spaudimas geras, tik pulsas labai aukštas.
Labas rytas
Mano pulsas visa nestuma daznokas, bet niekas to is daktaru nesureiksmino
Nezinau ar buvo tokia tema ar ne, bet va idomu pasidare. Kiek zinau kai kurios mamytes vaikucius migdo atskirame kambaryje, o kitos savo miegamajame. As turiu atskira kambari dukrytei, bet planuoju bent 3 menesius migdyti savo miegamajame, kad jausciausi ramiau. Vis delto pirmagime... kaip darysite jus?
Heracee parašė:
Labas rytas![]()
Sveika. Na bent pirmus metus lovyte bus miegamajame, po to galvosim jau
palei situacija
Marrija parašė:
Na papasakokit Jus man kaip Jums visom reikalai su strijom??? Ar atsirado?;) As paziurejau ft daryta geguzes 1 NIEKO!! Siandien pasidarem pilvelio foto DAUGGGGGGG!!…
Kolkas nera, bet dar visko gali nutikti.strijos jau roks dalykas nepasirinksi...
Heracee parašė:
Labas rytas![]()
O jie matuoja pulsą? Man niekad nera akcentave. O dabar aparatas rode 100 pulsa, tai ir būsena mano nekokia. Ir ne nežinau kaip elgtis kad pagerėtu visa tai.
O kas del lovytes, tai mes turesim savo kambary. Net nera galimybių Kolkas kelti lėliuko i atskira.
Marrija parašė:
Na papasakokit Jus man kaip Jums visom reikalai su strijom??? Ar atsirado?;) As paziurejau ft daryta geguzes 1 NIEKO!! Siandien pasidarem pilvelio foto DAUGGGGGGG!!…
Pas mane atsirado, bet visi sonai net nugaros dalis, kaip baisiai atrodo
Marrija parašė:
ir pas mane nauju atsirado
nuo dukros buvo ant sonu bet jau buvo neryskios o dabar isryskejo ir ant pilvo atsirado aplink bamba baisu...ir viena tokia ryski ant pilvo sono.....o dar nesimato gal ir po bamba visas plvukas baisus pasimatys po gimdymo....
Marrija parašė:
Kolkas neturiu, bet dar yra laiko joms atsirast
Akimirka parašė:
Sako būna, kad pilvukas nusileidžia tik prieš pat gimdymą. Aš jau jaučiuosi kaip didelė meškutė..gaktą šiandien padiegė kelis kart..einu krypuodama. Nu jau nedaug l…
As vakar vakare galvojau, kad jau. Brrr kaip baisu buvo. Vaikas beprotiskai pradejo judeti, nugara, sonus, pilva pradejo skaudeti. Lyg i tualeta noriu- nubegu...nieko. Lyg pykina, bet dar nevemiu. Vel i tualeta - bet taip susuko pilva, issivale zarnynas konkreciai. O man salta, drebulys pradejo kresti, ar is baimes, ar is ko. Bet po kakio pilva atleido, su chalatu puse nakties miegojau, drebulys greitai praejo, nes skausmai dingo. Manau, mazas zarnas sparde, nes sonkaulius tai tikrai. Zinau viena - jau bijau gimdymo, ypac tos pradzios ir panikos. Neistversiu skausmo ?
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai