pingvine parašė:
Na va kaip jum gerai kad žinot ką gydytojai dėl mano situacijos nuspręs daryti! Ir aš taip norėčiau nuspėt mokėt:}}
Nebijokit jus to didelio vaiko
as gimdziau savo pirmagimi 4,5kg nu ir nieko, nenumiriau
pingvine parašė:
Na va kaip jum gerai kad žinot ką gydytojai dėl mano situacijos nuspręs daryti! Ir aš taip norėčiau nuspėt mokėt:}}
Nebijokit jus to didelio vaiko
as gimdziau savo pirmagimi 4,5kg nu ir nieko, nenumiriau
Haribol parašė:
Kokią knygą skaitote?sudomino![]()
Išmintinga meilė. Ieškojau kažko apie vaikų psichologiją ir pan., tai labai rekomenduoja mamos šią knygą. Pradžia visai įdomi atrodo
Sarune 1988 parašė:
ziuriu ne viena as tokia bailejo cia kysiu nepripazysta,kas belieka reikia save raminti kad viskas bus gerai
nors viduja nerimas varda...
mozaika85 parašė:
Sveikos mamukai, permeciau labai greitai ka kalbejotes. Trumpai: siandien atejusi buvo midwife,pamatavo mano spaudima,paziurejo kaip zindo mazylis-zindo gerai,bet s…
Nu aciu mozaika - nuraminai
Stengiuosi i viska ziureti pozityviai, bet kartais imu ir pradedu pati save gasdinti
Reikia kazkaip save uzhipnotizuoti lengvam ir sekmingam gimdymui
gerai pagalvojus, nu juk ne viduramziai. Siai dienai, kaip niekada per visa zmonijos istorija, gimdanti moteris turi pacia mandriausia-profesionaliausia medicinine pagalba, tai ko cia labai pergyventi ane?
1emona parašė:
Bandau suskaityti forumą, bet vos spėju. Savaitgalis buvo neblogas, tik pabaiga nekokia, po pasibuvimo parkuose vaikui erkė įsisiurbė, tai streso vakar turėjau.. :(…
Aciu, stengiuos ;))
O ar neraudonuoja erkes isisiurbimo vieta?
@Nestuke@ parašė:
Bliamba, maniskis jau kokias 2 valandas dauzosi kaip nenormalus ???
Maniske irgi kala, kad rodos net ori truksta ir akyse asaros kaupias
tokie guzai isitempia, kad as tikrai nesuprantu kaip pro oda neislenda
o dar apacioj uzkrapsto, kad net silpna, visgi sunku suvokt kaip atlaikysiu ta diena, nes man net judesiai skausmingi labai! P.S. remuo grauzia iki beprotybes
mozaika85 parašė:
Sveikos mamukai, permeciau labai greitai ka kalbejotes. Trumpai: siandien atejusi buvo midwife,pamatavo mano spaudima,paziurejo kaip zindo mazylis-zindo gerai,bet s…
Atrodo papasakojai mano pirmą gimdymą tik vakumas buvo panaudotas.Daug ką reiškia gera priežiura rūpestis ligoninėj tada ir viska iškesti galima.
Stiprekit!
Kiss me parašė:
Nelabai suprantu kas man darosi, dubens srity tokie skausmai atrodo i vc taip noriu(rimto) kad net surakina, ir toks duriantis skausmas, cia kazka reiskia? ? jau n…
Tai gal paruosiami tokie? Nors man tikru saremiu su pirma ir nebuvo, pilvas buvo ramus, uztat strenas atrode, kad kas 2 kabliais i skirtingas puses plesia, viskas i nugara, o ne i pilva ejo.
1emona parašė:
Išmintinga meilė. Ieškojau kažko apie vaikų psichologiją ir pan., tai labai rekomenduoja mamos šią knygą. Pradžia visai įdomi atrodo![]()
1emona parašė:
Išmintinga meilė. Ieškojau kažko apie vaikų psichologiją ir pan., tai labai rekomenduoja mamos šią knygą. Pradžia visai įdomi atrodo![]()
Reikės ir man pasidometi tą knyga.
Frisbi parašė:
As tai irgi gimdau Londone, bet labai bijau, nes tiek gydytojai, tiek midwifes man tokie nekompetetingi atrodo... laksto kaip vistos be galvos nezinodami, ka daryti…
As ir Londone, bet man kaip tik lb patinka cia. Visi tiek daktarai, tiek seseles lb malonus, bent jau mano ligoninej tai ideali prieziura...??
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai