Eliza88 parašė:
Sestadieni budintis daktaras gali paleisti, bet viskas dar priklauso ir nuo seseliu. As kai buvau ligoninei issiprasiau penktadieni, nors sake daktare paruos dokume…
Aciu labai visoms uz info ;)
Eliza88 parašė:
Sestadieni budintis daktaras gali paleisti, bet viskas dar priklauso ir nuo seseliu. As kai buvau ligoninei issiprasiau penktadieni, nors sake daktare paruos dokume…
Aciu labai visoms uz info ;)
Vilijamor parašė:
Turiu ir as ruda linija ? pastebejau daug mamyciu kurios laukias mergyciu ta linija turi ?
Aš laukiuosi mergaitės, bet pas mane jos nera
irma9494 parašė:
2 kartus operuota... turiu itarima kad po gimdymo operuos ir 3 karta ... siaip skausminga tik tada kai zirniukas isiremia... bet yra ir pliusas - bamba neislipa lau…
Neturiu jokios linijos
Vilijamor parašė:
Turiu ir as ruda linija ? pastebejau daug mamyciu kurios laukias mergyciu ta linija turi ?
Pas mane ta linija ir i apacia ir i virsu?
Linija nepriklauso nuo lyties o is tiesu pas visus zmones ji yra tik odos spalvos o nestumo metu isskiriami hormonai "nudazo"tamsiai kaip ir kitas dalis-spenelius,aplink speneli.cia del stimuliuojamo pigmenta issikiriancio hormono.tik pas moteris kuriu oda sviesesne ta linija nera ryski arba isvis neatsiranda palyginus su tamsesnes odos moterimis.As esu tamsesnes odos,paprastai idegu sauleje rudai ir per vieba diena ir pvz ta linija turiu ir dabar ir su praeitais nestumais.Todel lyties nustatymas pagal tai ar yra linija ar ne,dar vienas mitas
Eliza88 parašė:
Klaipėdoje nepaleidžia. Bent bandė palatos draugė vieną kartą. Kitą kartą pati klausiau. Pasiūlė parašyti budinčiam gyd. Raštą, kad išeisiu iki 20val vakaro ir grįšiu atgal į ligoninę. Nes neva tai turi būti prižiūrinčio būtent gydytojo įrašas. Paleistų nebent pasirodytų skyriaus vedėjas. Bet jis kai pasirodo , taip ir išnyksta savaitgaliais.
L.A. parašė:
Linija nepriklauso nuo lyties o is tiesu pas visus zmones ji yra tik odos spalvos o nestumo metu isskiriami hormonai "nudazo"tamsiai kaip ir kitas dalis-spenelius,a…
Tikra tiesa!?? maziau mitais tikekit!
L.A. parašė:
Linija nepriklauso nuo lyties o is tiesu pas visus zmones ji yra tik odos spalvos o nestumo metu isskiriami hormonai "nudazo"tamsiai kaip ir kitas dalis-spenelius,a…
As irgi tamsiaode.visada degu rudai, nudegus niekada nesilupu. Bet va linijos neturiu
man jos ir netruksta
tik seip idomu ar daug tokiu nepazymetu
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai