oksy33 parašė:
jo jo mano dar moka pasodintas nugriuti ir spardytisarba susirevuoja ir seria su ranka kur papuola. va ir pilietis metuku meturi dar o charakteris tai oho :ner…
Taip taip, atsiskleidzia musu jaunuoliu charakteris visu grazumu
oksy33 parašė:
jo jo mano dar moka pasodintas nugriuti ir spardytisarba susirevuoja ir seria su ranka kur papuola. va ir pilietis metuku meturi dar o charakteris tai oho :ner…
Taip taip, atsiskleidzia musu jaunuoliu charakteris visu grazumu
oksy33 parašė:
Cia mano vienos savo charakteri pradejo rodyti? 🤔 tik ko negauno ko nori tuoj balsa rodo. tiesiog demostratyviai sypia ir ziuri ka darysiu. arba vos neapsimeta kad …
Dar ir kaip parodo savo charakteri 🙉 jau koki menesi laiko kaip turim tuos "oziukus". Jei ko neleidziu daryt, kur nors eiti kur negalima ar neduodu ko nori, tai cypia, rekia, bet be asaru. Kelis kartus net bande su galvyte y grindis pradet dauzyt, o kai neleidi taip daryt, tada buna kad ir su asarom pradeda rekt, klykt... Labai jau ankstyvi oziukai 🙈😣
Meshka parašė:
Tikrai ne jusu vienosManiskis irgi jeigu ko nori, rekia; jeigu ko nenori ar neleidziu daryti - demonstratyviai i asaras arba issitieses kaip styga kai ne…
Lygiai tas pats
oksy33 parašė:
Cia mano vienos savo charakteri pradejo rodyti? 🤔 tik ko negauno ko nori tuoj balsa rodo. tiesiog demostratyviai sypia ir ziuri ka darysiu. arba vos neapsimeta kad …
Oi pas mus irgi panelė su charakteriu😁. Neduosi ko ir greitai, iškart į ašaras. Sauskelnes pakeist išvis sunku, pradeda protestuot spardydama kojomis, taip duoda, kad man suskausta jei pataiko. Įsitempia, kail medinė, nei palenksi, nei pasuksi😆. O atkreipt dėmesiui tai oi kaip spiegia ir rėkia, ausų būgneliam šakės😂. Kaip mum sako, su pirma nežinojot, ką reiškia vaiką augibt, tai dabar su šia mažyle dvigubai atsiimsit😆
montute parašė:
Sveikos mamytes,o jei kaip senai jau lankiausi cianoriu paklausti kas turite hormonines spirales kaip jums su svoriu?biski priaugau jo
bandau numest…
Turiu bet norejau issiimti,buvau pas gyd kol kas atidejo isemima. Svoris man kaip tik nukrito,todel skydliaukes net tyrimus liepe darytis,kurie geri... tiesiog issekimas,nuovargis,o gal ir spirale.Nu esu,esu pavargus,bet svorio kritimas yra baika,Martas tik suserga tirpte tirpsta man, bet jau i minusa.O kad priauga svorio,del spirales tikrai girdejau.
Siaubas gulet liponinej tokiu oru palatoj 3dustam nedaro langu nes ale serga karsciuoja.naktis tragiska salia vaikas verkia maniskis atsibunda tas ir verkt pradejo.. maniskis puola prie palatos vaiku pagydxrim bronchita grizim su dar kokiu virusu.
As vis klausiu mintyse uz ka mums taip neduoda vaikui atsikvept apie save nebemastau esu zombis. Snd lb diena prailgo toje palatoje o po 5lankyt prjdejo palatos mamas tai isvis kvepuot nebuvo kuo isejom i kalidoriu tai seseles nepatenkintos buvo ko vaikstinejam zodzlu kosmosas
Aistėja parašė:
Mano dabar tokia nešioja,ar reikia dengti ausytes?
As tai pasaugoju dedu
sunray901119 parašė:
Siaubas gulet liponinej tokiu oru palatoj 3dustam nedaro langu nes ale serga karsciuoja.naktis tragiska salia vaikas verkia maniskis atsibunda tas …
Stiprybes jums,sveikatos mazyliui!🎈🌹
oksy33 parašė:
Ne vienos, nesijauskit vieniša😁 mano irgi rekia jei ko neduodi ar neleidi vaidina kad verkia tampo lūpa bet be ašarų, nugriūna ant žemes ir raitos spardos..🙂 Ir šeip labai jau jis pas mus aktyvus sedim kartais su vyru ir galvojam kur tas mygtukas kurį paspaudus būtu ramu😁😁😁
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai