Komzale parašė:
Mamos kaip nakti palengvinti vaikui atsikosejima?
Tai jus rimtai sergat!!!! Sveikit
Komzale parašė:
Mamos kaip nakti palengvinti vaikui atsikosejima?
Tai jus rimtai sergat!!!! Sveikit
Sveikos. Del hemoglobino bent man gydytoja aiskino, kad apie 6 men jis NATURALIAI PAS VISUS pradeda mazeti, nes nebegauna tiek gelezies is pieno, todel nuo 6 men rekomenduojamas primaitinimas.
Todel 6 men net netikslinga daryti tyrimus. Mums kraujo tyrima darys 12 men (vadinasi, turime 6 men perioda tam hemoglobinui uzkelti).
Tad jei vaikuciai atrodo sveiki, siulau nepergyventi ir nestresuoti
Slap_kov parašė:
Sveikos. Del hemoglobino bent man gydytoja aiskino, kad apie 6 men jis NATURALIAI PAS VISUS pradeda mazeti, nes nebegauna tiek gelezies is pieno, todel nuo 6 men re…
Mums gydytoja irgi ta oati sake, bet minejo, kad 9men jau turi būti normalus, tai kita men pagal ideja turetu daryti kraujo tyrimus
daivadance parašė:
Jeigu zali lesiai tai viskas labai paprasta virkite vienoda doze su ryziais. suqgusieji gali tokius ryzius valgyti su kepintais svogunais ir jogurtu. Vaikai naturli…
As turiu raudonu,siandien virsiu vaikui?tai pirmiau pamirkyti ir tada virti? Raso apie 20 min? tikiuosi nesuvirs i nevalgoma kose?
indryciukas parašė:
As turiu raudonu,siandien virsiu vaikui?tai pirmiau pamirkyti ir tada virti? Raso apie 20 min? tikiuosi nesuvirs i nevalgoma kose?
As tai taip darau . Pamirkau ir tada labai daug vandenu juos perplaunu nes verdant gali labai putos atsirasti. Tada imu sriubos puoda ypilu aliejaus ir metu ten daug svogunu . Siek tiek jiems pageltus ytarkuoju morka. Dedu nuplautus ismirkytus raudonus lesius ir vandens kad juos siek tiek uzdengtu. Kai uzverda sumazinu ugni ir dar taip jie verda. Seimai skaninu su buljonu.ir ysspaudziu dar daug cesnako. Kad visi namai kvepetu. Juoduju pipiru. Bulviu nededu kad nepustu pilvuko.bet tinka ir bulve. Skanaus.seip viskas turi suvirti i mase tai neteikia ir blenderiuoti. Skanaus visai seimai !
daivadance parašė:
As tai taip darau . Pamirkau ir tada labai daug vandenu juos perplaunu nes verdant gali labai putos atsirasti. Tada imu sriubos puoda ypilu aliejaus ir metu ten da…
Aciu labai!!! ?? mano vyras labai isrankus maistui,bet cia taip skaniai apraset kad butinai reiks pameginti pagaminti,manau vien nuo kvapo uzsimanys bent paragaut? o puiku kad ir vaikui blenderiuot nereikes ??tikiuosi ir mazajai damai patiks?
Slap_kov parašė:
Sveikos. Del hemoglobino bent man gydytoja aiskino, kad apie 6 men jis NATURALIAI PAS VISUS pradeda mazeti, nes nebegauna tiek gelezies is pieno, todel nuo 6 men re…
O mums gydytoja is karto pasake nuo 6 men duoti gelezi vitamina po du lasus. Kadangi mano vaikas retai kakojantis tai pabijojau nes norejau paziureti kaip zarnynas ir tustinimasis susitvarys yvedus maista. Ir iki dabar nenaudojau gelezies. Bet matau pati kad tad maistas negales jam tiek vitaminu duoti tai po du lasiukus duodu jau ir vitamina d ir gelezi.mums sake kraujo tyrimas privalomas deviniu menesiu. Tai laukiu vizito.
0114 parašė:
Man tai atrodo, kad mano atveju, cia didziaja dalimi yra aukejimo ir tam tikri asmenybiniai dalykai. Emocijos uzvaldodirbu ties savim. O ka tokiu metu rekomenduo…
Na kiek paraset ir pati puikiai raciona ismanot. As ir kartais galvoju kad mazokai siulau gel turinciu produktu. Bet maziukams lb nedaug uztenka. Geriausiai pasisavima is raudonos mesos. Na bet as pvz tikrai kasdien neduodu.. As pvz nuo puses men kartais duodu petrazoliu pakramtyt. Spinatu galima.
Paulina_89 parašė:
Na kiek paraset ir pati puikiai raciona ismanot. As ir kartais galvoju kad mazokai siulau gel turinciu produktu. Bet maziukams lb nedaug uztenka. Geriausiai pasisav…
Reikes paieskoti svieziu eko spinatu ir pabandyt:)...siandien petrazoles idesiu.
ingucia parašė:
Šiandien naršydama užtikau tokius, gal jums tiktų?
aviukas.lt/vaikams/kailiniai-tapukai-kp001.html
Aciu, paziuresiu
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai