silva111 parašė:
Aciu![]()
Nera uz ka.ir man keista kai daktare sako tai ce del karsciu del dantu...rizikuojam tokiu maziuku sveikatom
silva111 parašė:
Aciu![]()
Nera uz ka.ir man keista kai daktare sako tai ce del karsciu del dantu...rizikuojam tokiu maziuku sveikatom
Urtell parašė:
mum turbut buvo tridiene, antra karta! tai kiek ji dar bus?? galvojau tik karta buna.. sian trecia diena ziuriu kunelis isbertas visas![]()
Mes irgi du kart sirgom ja..
ir nesiseka mum :/ jau galvojau atsirgomuogyytė parašė:
Mes irgi du kart sirgom ja..
Urtell parašė:
ir nesiseka mum :/ jau galvojau atsirgom
tridiene,vejaraupiais ir dar kart tekobent aisku nuo ko..
Taip.. svarbu kad aisku nuo ko. O as tai nz ar duoti antibiotikus ar ne. Viena daktares sako ne kita duoti..
uogyytė parašė:
Taip.. svarbu kad aisku nuo ko. O as tai nz ar duoti antibiotikus ar ne. Viena daktares sako ne kita duoti..
o jus pas dvi buvote?
Urtell parašė:
o jus pas dvi buvote?
Su vaiku pas viena ir man ytartina pasirode tas crb, td nusiunciau vyrui tyrimu atsakymus kad pasikonsultuotu pas kita tai pasake kad gerti antibiotikus..
uogyytė parašė:
Su vaiku pas viena ir man ytartina pasirode tas crb, td nusiunciau vyrui tyrimu atsakymus kad pasikonsultuotu pas kita tai pasake kad gerti antibiotikus..
na tikrai keista.. siaip as irgi jomis visiskai nepasitikiu, as zymiai daugiu sulaukiu patarimu siame forume ir dar niekad nenuvyle.. manoji net nepaklause, ar sirgom tridiene.. net ir gerklytes nepaziurejo tik kraujo tyrima.. nes man taip pat keista buvo, kad susirgom, nes lyg ir nebuvo nuo ko.. realiai per visa laika tfu tfu tfu dar nesirgom net slogoa neturejom tik tempes nuo skiepu/vejaraupiu/tridieniu, na bent jau krauja pasidarem pirma karta 👍
Urtell parašė:
kaip sakoma, nieks geriau nesupras/nepasirupins savo vaiku, kaip pati mama.. 😊 kitaip sakant, buti vaiko daktere taip pat ieina i mamos pareigas 🧐😄
Zinokit poto taip perprasit tas ligas, kad pati tik paziurejus galesit diagnozuot ir tik ranka prie kaktos pridejus pati pasakysit kokia tempe 😁 man taip idomiai jus rasot daktere, as cia ne piktuoju 😊 tiesiog kelinta karta pastebiu. 😊
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai