Karina19 parašė:
Bet reikia kazka pirkti ir dar uz kazkokia suma kad gautai dovaneliu.
Taip, ten buvo kad jei perki už 10 eur ir daugiau tada gauni ta dėžutę
aš pirkau pregnacare vitaminu tada ir gavau
Karina19 parašė:
Bet reikia kazka pirkti ir dar uz kazkokia suma kad gautai dovaneliu.
Taip, ten buvo kad jei perki už 10 eur ir daugiau tada gauni ta dėžutę
aš pirkau pregnacare vitaminu tada ir gavau
Asara akyse parašė:
Merginos, ka galvojat apie toki rinkini?
mano sesuo užsauginusi 4vaikus , duoda man patarimu ir aa bandysiu jais vadovautis kiek galėsiu. pvz ir mokymuose ir visur kalba kad reikia kūdikiams bukais galais zirkluciu. nesu macius nei pas viena tokiu. kiek maciau kerpa su normaliom kokybiskom kokias naudoja ir tevai. plauku sukytės ir veidrodėliai man kazkoks pinigų mėtymas, as planuoju kūdikį prausti marle, turi gera sukibima, audinys nesiurkstus ir pati padėjau sesei tikrai patogu taip prausti. termometras -jei planuojat pirkti bekontakti matuoti temp tai neverta leisti plius 4eu tam kad i vandeni imest. bet cia tik mano nuomonė . aspiratoriai labiau eina tie su burna traukiami arba elektroniniai. o sitie ar pasiteisine net nezinau...
Avyte21 parašė:
Tai vat ir ziuriu, kad tie vaikisku uzvalkaliukai jau ir buna tokiu ismatavimu 140x200. Su mama pakalbejau, tai ji sake gal net geriau, ne taip nusispardys, nes dab…
mano galva 140yra ryskiai per dideli. paziurekit mazesniu. bet kiekvienam savaip..
MaNav@ parašė:
mano sesuo užsauginusi 4vaikus , duoda man patarimu ir aa bandysiu jais vadovautis kiek galėsiu. pvz ir mokymuose ir visur kalba kad reikia kūdikiams bukais galais …
Pas mus 140 ant 200 tai nėra ryškiai per didele
Merginos, gal kuri zinot, kiek jusu leliukas svere 28 sav? Man kazkaip vakar uzsimine gyd, kad mano berniukas nebus didelis vaikas, net paklause, ar ne mergytes laukiuos, tai kazkaip susinervinau
pamatavo vakar gimda, tai i mazuma ji, todel ir uzsimine taip.. man kai gresia ankstukas, tai svoris labai svarbu.. ah, gal ir per jautriai reaguoju savo hormonine galva, jau nebezinau..
Sunrise parašė:
Šiaulietės, kur dairotės vežimų? Norisi gyvai apžiūrėti ir nežinau kur kokios vežimėlių parduotuves pas mus yra?![]()
Yra Šiauliuose parduotuve Vaikutis Vilniaus gatvėj, už prūdelio. Tada mačiau pietiniam prieš akropolį maždau yra baby city ar baby market. Taip pat labai neblogu atsiliepimu yra apie zmones, kurie isikure vijoliuose, nuosav name turi visokiu vaikiskiu prekiu nuo a iki z ir labai malonus, cia jus facebookas https://www.facebook.com/prekesvaikams.nr1/
dvynukiene parašė:
Mano leliai 27 sav yra po 1100, kiekviena savaite leliukas auga po 100-150gr, o koks svoris jusu stebukliuko? Man gydytojai teigia kad svoris jei nemazas gerai bet…
Tai va, mano 28sav buvo 1100g, bet pas mane vienas, o pas jus 2 po tiek ir sav anksciau.. tai tikrai mano mazokas vaikas, jetus, tikiuos uztenka jam medziagu visokiu. Pagal ismatavimus sav atitiko tiksliai, bet tas svoris..
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai