Miglen parašė:
Mano gydytoja sakė, vitaminas D nuo mėnesio.
Laukiu jūsų leliuko foto
Miglen parašė:
Mano gydytoja sakė, vitaminas D nuo mėnesio.
Laukiu jūsų leliuko foto
trashkius parašė:
O tai cia visiems uzpildzius ismoka gimus vaikui? :]}]Nieko nezinojau
Visiems ;)
astulja parašė:
Laukiu jūsų leliuko foto![]()
Teks parodyt ?
Ketinu fotografuoti sekmadienį ?
ririki parašė:
Kurios buvot siutos del kirpimo/plysimo, kaip jums gyja? As jau nebesuprantu, viskas rodos butu tvarkoj, tik ant rando like keli skausmingi guzeliai. Sian neatlaiki…
As buvau kirpta ir siek tiek plysau. Tai vakar buvau pas gine siulu isimt. Nors siuvo su tirpstanciais ir jau buvau radusi siulu galiuku iskritusiu, bet sake geriau istraukt, nes gali iaugti ir skausmas juntamas bus ilgai. Nors man dar tik dvi savaites tepraejo, dziaugiuos kad nuejau, nes traukiant siulus pamate kad viduj uzdegimas jau prasidejes, nors neskaudejo ir kraujo jau tik patepliojimai belike, zvakuciu israse. Buciau po tu 6 savaiciu nuejusi tai kas ten zino kokio lygio tas uzdegimas butu buves. Gine sake, kad mano organizmas pats siulus atmeta. Atrodo pagimdai ir galetu jau baigtis tie nemalonus pojuciai zemiau bambos, bet deja...
Disanega parašė:
As buvau kirpta ir siek tiek plysau. Tai vakar buvau pas gine siulu isimt. Nors siuvo su tirpstanciais ir jau buvau radusi siulu galiuku iskritusiu, bet sake geriau…
Oho, gerai, kad istrauke
pamenu sake, jei ka, kreiptis atgal i ligonine, bet kai pradejo vardint kokiais atvejais, tai turbut greit issiustu mane namo su savo siuvimais... Reiks turbut pas savo gine anksciau kreiptis. Aciu, kad pasidalinot!
Zirneliukas parašė:
Sveiki, as naudoju babyfen lasiukus ( patare gydytoja gimdymo namuose) jie tokie slykstukai vos sugirdau... bet nezinau ar jie lb padeda? gal truputi ir geriau, bet…
Buvo man po 1 savites kai jau pienas pradejo gamintis. Tai irgi staigiai pradejo kaulus lauzyti temp 38,5 lekiau i priimamaji tai apziurejo kad krutis paraudus sukietejus, dave antibiotiku kazkokiu gerti 3 kart i diena savaite laiko. Bet jau po poros dienu geriau buvo, aisku kursa visa sugeriau. O daugiau o to problemu ir nebuvo
ajivile parašė:
O gal kas galit pakonsultuoti asmens kodo klausimu? Užregistravau internetu vaiką. Gavau e.mail, kad patvirtinta. Kur man rasti tą asmens kodą????![]()
Mes dar keliavom į metrikaciją išrašo pasiimt, tai ten jis nurodytas. Gal galima ir kt gaut, bet nžn
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai