antoska.au parašė:
kaip keista bet nenoriu pykinabloga
Pabandykit lengvai gazuota....mane pradzioj nes tumo pykindavo nuuo paprasto vandens, tai kuuri laika gelbedavo mineralinis lengvai gazuotas arba vanduo su citrina
antoska.au parašė:
kaip keista bet nenoriu pykinabloga
Pabandykit lengvai gazuota....mane pradzioj nes tumo pykindavo nuuo paprasto vandens, tai kuuri laika gelbedavo mineralinis lengvai gazuotas arba vanduo su citrina
daliux2m parašė:
Pabandykit lengvai gazuota....mane pradzioj nes tumo pykindavo nuuo paprasto vandens, tai kuuri laika gelbedavo mineralinis lengvai gazuotas arba vanduo su citrina …
vat mintis gera, bet pas mane atvirksciai, pradzioj geriau lengva gazuota, o dabar nieko... gydytoja ni mur mur apie tai
Labas rytas, kaip laikotės?
Orelis Klaipėdoj tai antrą dieną nekoks.. traukia prie žemės.
Ar maudžia pilvo apačią jums? Antrą dieną pereina toks maudimas, bet visai ne aštrus ir ne nuolatinis, tai galvoju ar turi būti taip ar ne..nesinori dėl kiekvieno "cipt" lėkt į ligoninę, o ir tie echoskopai dažni gasdina, manau, kad vaikučiui nėra gerai
GretaTim parašė:
Labas rytas, kaip laikotės?Orelis Klaipėdoj tai antrą dieną nekoks.. traukia prie žemės.
Man buna pamaudzia ten, kur gaktikaulis daugmaz....stengiuos nekreipt lb demesio, nes gine sake kad normalu jei skausmas nera stiprus ir nenuolatinis.....
daliux2m parašė:
Man buna pamaudzia ten, kur gaktikaulis daugmaz....stengiuos nekreipt lb demesio, nes gine sake kad normalu jei skausmas nera stiprus ir nenuolatinis.....![]()
Aha ir man grynai kur gaktikaulis ! Na tikiuos didėja mūsų kleckiukai, todėl ten tempias, ir maudžia
GretaTim parašė:
Labas rytas, kaip laikotės?Orelis Klaipėdoj tai antrą dieną nekoks.. traukia prie žemės.
As vakar vos neuzmigau darbe
tooks miegutis apeme
tas lietus veikia veikia
GretaTim parašė:
Aha ir man grynai kur gaktikaulis ! Na tikiuos didėja mūsų kleckiukai, todėl ten tempias, ir maudžia![]()
![]()
Keiciasi dubens kaulu padetis, tai gali ir del to mausti....zodziu, man sake kad viskas cia ok...
Simonske parašė:
Labas rytasapsvieskite voneles klausimu, pas mus dusas, vonele kaip ir tilptu i ji, bet tik as viena prieiciau, tikriausiai reiktu statyti ant grindu,…
Pas mus tokia pati situacija yra dusas, tai pirkom vonele su stovu, poto stovas susilanksto ir vietos daug neuzima, o vonele fisher price su vaikisku hamaku, o vonele vidus jau integruotas gulejimui ir sedejimui su neslystancia medziaga
nina1985 parašė:
Del gaktikaulio tai gyd sake, kad normalu ir nlb kas pades. Sake ir dirzas nepades nors kartais ji deduos ir atrodo kad geriau.
As ka vaisktau daugiauu, irgi uzsidedu...bet sia savaite dar dirbu, darbas sedimas, tai nelabai yra kada ta dirza nesioti....
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
Pasiseks kitąkart
Ar jūs ar šaldėt? Nebepamenu.
Laukimas pas mus gaunasi tik dėl nor…