Judita.Zv parašė:
Labas rytas
Sveikinimai
Ech ir man tas gimdymas sunkiai pasimirsta
Judita.Zv parašė:
Labas rytas
Sveikinimai
Ech ir man tas gimdymas sunkiai pasimirsta
Egache parašė:
Man irgi įdomu dėl nešioklių/vaikjuosčių.mąstau, gal vaikjuostė geriau, nes yra daugiau galimų pozicijų, plius galima žindyti. Tik nežinau, ar pasiteisins.…
Aš naudoju vaikjuostę Fastique Kids ir man ji super. Esu joje maitinusi, kai jam buvo 2 sav.
Mama2007 parašė:
Aš naudoju vaikjuostę Fastique Kids ir man ji super. Esu joje maitinusi, kai jam buvo 2 sav.
Bet kaip sudetingai užsiriša atrodo?? O į priekį vaikas tokiam gali žiūrėti?? Aš ir jau pradedu ieškotis kažkokios nešiokles, nes labai jau megsta ant rankų būti, o man jau riešas nuo nešiojimo baigia išsinarinti?????
simonaale parašė:
Sveikinimai![]()
Ech ir man tas gimdymas sunkiai pasimirsta![]()
Man tai geraja prasme gimdyma prisimenu. nes labai jau greit pagimdziau per 40 min
. Kai po gimdymo ir i dusa gimdykloj nuejau nusiprausti, ir pati i palata i 3 auksta nuejau
Dekui
pa.Ro parašė:
Mamos, kokius vaistus galima vartoti nuo galvos skausmo? Nu taip plesia nenormaliai, norisi skradziai zemen sulyst.![]()
Labai daug vaistų galima naudoti žindymo metu (žinoma, kai yra tikras reikalas, nepiktnaudžiaujant). Tiksliau, labai nedaug vaistú yra griežtai nesuderinamú su žindymu.
Va čia galite pasitikrinti norimá vaistá:
Judita.Zv parašė:
Labas rytas
Sveikinimai! Didele proga!
Tikrai atrodo katik visos cia skundemes kad niekaip neislenda vaikuciai is pilviuku..
Adeli parašė:
Sveikinimai! Didele proga!![]()
Tikrai atrodo katik visos cia skundemes kad niekaip neislenda vaikuciai is pilviuk…
Aciu
Sveikos, mamytės!
Turim bėdą - neprakakoja mažylė. Pagrinde maitinu mišinuku, savo pieno labai nedaug. Mums 6 savaitės. Pilvuko mankšta, dviratuko mynimas nepadeda. Stena stena, pradeda verkti ir nepakakoja
Mišinukas tas pats nuo pirmų dienų. Viskas buvo gerai. O dabar jau kokią savaitę kankinamės su viduriais. Prieš kelias dienas pakakojo taip tirštai tirštai, sunkiai jai sekėsi. O dabar vėl kelinta diena nieko
Gydytoja rekomendavo gerąsias bakterijas ir, jei nepadės, Microlax klizmutę. Bakterijos nepadeda, o klizmutė man labai jau drąstiška priemonė. Kaip Jūs sprendžiat tokią bėda? Kas padeda Jūsų mažyliams? Gal yra lašiukų kokių?
Judita.Zv parašė:
Labas rytas
Nu man ir atrodo pries kelias dienas o cia menuo
skrebutis69 parašė:
Sveikos, mamytės!
Turim bėdą - neprakakoja mažylė. Pagrinde maitinu mišinuku, savo pieno labai nedau…
Reiktu duot truputi vandenuko atsigert, arba keist misinuka
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai