Biohemike parašė:
Mielosios, noreciau Jusu paklausti, gal kuriai buvo kalio kiekis mazas? ka geret?
aš 10 dienu gėriau tabletes kalio chlorido 750mg, jei gerai pamenu. to pakako.
Biohemike parašė:
Mielosios, noreciau Jusu paklausti, gal kuriai buvo kalio kiekis mazas? ka geret?
aš 10 dienu gėriau tabletes kalio chlorido 750mg, jei gerai pamenu. to pakako.
Basom parašė:
Na dbr priklauso visoms, yra ar nera rizikosRizikos grupej as irgi neesu, niekas is gimines neserga
svoriskaip irgi pagal normas kol kas auga
![]()
Tai nėra privalomas tyrimas. Kaip ir anksčiau, jis daromas, tik jei moteris turi rizikos veiksnių. Net nėščiosios kortelėje taip įrašyta. Tik dalis gydytojų yra linkę apsidrausti dėl viso pikto ir daro jį visoms iš eilės.
Biohemike parašė:
O tai ką gydytojas sako, šiaip skiria kalį. Bet ar savivaliauti reikia čia kitas klausimas
zalia pieva parašė:
Tai nėra privalomas tyrimas. Kaip ir anksčiau, jis daromas, tik jei moteris turi rizikos veiksnių. Net nėščiosios kortelėje taip įrašyta. Tik dalis gydytojų yra lin…
Tai ir nerasiau, kad privalomas, juk rasiau priklauso
Cia visai dvi skirtingos reiksmes
O del kaimyniu pas mane ir buvo viena tokia dar ir per siena gyveno, tai vidury nakties atejus buvo dauze duris?Atidarem sako susimazinkit muzikas neimanoma miegot, o esme kad pas mus visi miegojo ir tyluma kambariuose ?Isvijom daugiau nebesirode ?Ir taip misias pati klausydavo ant viso garso,kad pas mus girdedavos net ? I balkona pildavo karsta vandeni. Gerai, kad issikraustem kur visi normalus zmones gyvena ?
Zirniukasss parašė:
O del kaimyniu pas mane ir buvo viena tokia dar ir per siena gyveno, tai vidury nakties atejus buvo dauze duris?Atidarem sako susimazinkit muzikas neimanoma miegot,…
Eina nafik tokie kaimynai.siandien pratrukau,nuvaziavau parasiau pareiskima?kieme uzkabino..tikiuosi ir as, kuo greiciau issikraustyt..
Zirniukasss parašė:
Mamytes kurios priaugusios 10kg+ turiu klausimeligal jus netycia rukancios buvote?
![]()
As rukiau, bet tikiuosi neberukysiu?nors kartais pagalvoju, ar pasapnuoju kaip rukau? o priaugus 5 kg kol kas.
dovdove parašė:
As rukiau, bet tikiuosi neberukysiu?nors kartais pagalvoju, ar pasapnuoju kaip rukau? o priaugus 5 kg kol kas.
Pas mane +13 kg galvoju vis gal del to kad neberukau. Kiek esu girdejus sako kad meti rukyt tai ir svoris auga. Nors gerai, kad visad buvau tokia is kuduju tai dar tie 13 kg ne problema bet jei taip ir toliau gali but problema ?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai