siaud parašė:
aš užsakiau daiktarėžę o jos viduj įrašė gimo duomenis, albumą irgi pildau, faina man atrodo, tik biškį laiko atima.
Kur uzsaket
siaud parašė:
aš užsakiau daiktarėžę o jos viduj įrašė gimo duomenis, albumą irgi pildau, faina man atrodo, tik biškį laiko atima.
Kur uzsaket
Figli parašė:
Kur uzsaket
FB dekohobis
https://www.facebook.com/Dekohobis-1659509787648648/
Karina000 parašė:
Sveikinam ! Parasykit kaip seksis be kamuolio
na ka.. Prabego lygiai savaite be kamuolio. Kaip Giedre Velickiene rase, vaikas persilauzia per ~4 naktis.. Sakykim man buvo sunkiausia antroji.... Bet galim dziaugtis - vaikas valgo tik viena kart per nakti ir ismoko pats uzmigt, o tai reiskia, kad nakti prabudes neberekia valgyt ir supt, o pats pasimuistes uzmiega
Cia pasirodo ir slypejo visa tu stebuklingu mieganciu kudikiu paslaptis. Jie visi prabunda, bet jei nemoka uzmigt tai ir rekia...
Dabar migdymai trunka ~5 min.
Buna kartais prabunda verkdamas, bet labai lengvai uzmigdomas ;)
Vadovavausi Velickienes miego straipsniais ir Ginos Ford mitybos ritmu.
Tad... galiu pasakyt, kad grieztai pasiryzus galima padet vaikui ismokt uzmigt paciam po 6 menesiu supimo kasnakt ant to prakeikto kamuolio
Labai linkiu visiem musu leliukam ramiausiu naktu ir saldziausiu sapnu
LauraLT parašė:
na ka.. Prabego lygiai savaite be kamuolio. Kaip Giedre Velickiene rase, vaikas persilauzia per ~4 naktis.. Sakykim man buvo sunkiausia antroji.... Bet galim dziaug…
Sveikinu su labai sauniu pasiekimu!?? beeet manau cia ne visu vaiku raktas i miega..nes maniskis beveik visada nakciai uzmiega pats padetas i lovyte ir as tik priziuriu,kad nesiverstu ant pilvo,nes tada vel smagumai jam prasideda..atrodytu moka uzmigti..beet nu nakti vistiek keliasi kas valanda ar dvi??♀️? kur manojo paslaptis??? nu maniskis labai vartosi daug,jam ir ant keturiu reikia pabuti ir desimt kartu apsiversti ant pilvo ar ant nugaros..kol galiausiai atsikelia??♀️ uoj tas mano vijurkas..viskas jam taip idomu..paimti,pagriebti,paziureti kur kas nukrito..o dabar didziausia pramoga si..kiek kartu as ji vis atitraukiu nuo tos vietos..vistiek jis ten atsidura po kiek laiko?
Erika G. parašė:
Sveikinu su labai sauniu pasiekimu!?? beeet manau cia ne visu vaiku raktas i miega..nes maniskis beveik visada nakciai uzmiega pats padetas i lovyte ir as tik prizi…
Jau greit televizorius bus ant grindu ???
Erika G. parašė:
Sveikinu su labai sauniu pasiekimu!?? beeet manau cia ne visu vaiku raktas i miega..nes maniskis beveik visada nakciai uzmiega pats padetas i lovyte ir as tik prizi…
oh my god jis stovi !
cia tai geras!!!!!!
maniskis dbr tik vartytis pradejo po visus kambarius, dar jam simtas metu iki atsistojimo
nu superbaby turit tikrai !!!!
Ievukas 111 parašė:
Jau greit televizorius bus ant grindu ???
Tikiuos ne!?
LauraLT parašė:
oh my god jis stovi !cia tai geras!!!!!!
maniskis dbr tik vartytis pradejo po visus kambarius, dar jam simtas metu iki atsistojimo
nu superbaby t…
Zinok baisu kaip jis greitai viska daro!Kinezeterapeute sako negalima leisti stoveti..bet as nebezinau kaip ji nulaikyti..jis kur atranda isikibti ten stojasi..??♀️ na as 8 men jau vaiksciojau su rankyte..gal ir Herkutis greitai vaikscioti prades??♀️?? Jus dar pasidziaukite ramiu vaiku,nes ramybes greitai nebebus?
Upessala parašė:
Gal dar kas turi problemų su per mažu svoriu? Sekant daktarės nurodymais, visą mėnesį primaitinom po 3kart į dieną. Ir vaikas priaugo 0 gramų! Nebežinau ko griebtis…
Turim turim
kose valgo 3-4 k po 100 g visada sumaitinu,buna ir daugiau.pm tik ryte ir vakare po 100 ml.diena nenori.as ir sviesta dedu i koses.mesa bandom bet nemegsta.db tik 7 kg sveria. Bet as jau susitaikiau.tik uosvene isjungt reikia ir viskas gerai bus.xudute ji ir viskas tokia yra ir nieko nepakeisi.
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai