Goose parašė:
Ne bet nei viena poliklinikoje nepasitikiu, su visom teko bendraut visas keiciau, bet situacija tokia kad prasyciau seimos gyditojos gal siuntima duotu, bet ji gera…
Tu is Vilniaus?
Gimdymo namuose nenori lankytis?
GM cia kas?
Goose parašė:
Ne bet nei viena poliklinikoje nepasitikiu, su visom teko bendraut visas keiciau, bet situacija tokia kad prasyciau seimos gyditojos gal siuntima duotu, bet ji gera…
Tu is Vilniaus?
GM cia kas?
Paula.L parašė:
Tu is Vilniaus?
Is kauno, gm gimdymo namai, as klausiau pas mus kaune mazylio gimdymo namuose, bet pasiule susimoket 100€ priklausys 8 apsilankymai...
Gal kazin bandyt i kitus skambint klaust?
Kolege gimde pries 2 metus jai neliepe moket, ji pasiskambino akuserei ir lankesi pas ja iki gimdymo...
Ruta992 parašė:
Gal 2015 tuokėtės? Mes 2015 09 12 liudininkais buvom draugų vestuvėsemanau, pati geriausia vestuvine dovana!!
Tuokemies 2014 09 12.
Goose parašė:
Man tai su pirma viskas gali but blogiausia tas ir nutiko, plaukai ne kiek islinko bet nuluzinejo labai, strijos atsirado, pigmentines demes, svoris.... baveik 3m p…
strijų ir aš turiu, bet deja, man jos nepašviesėjo
, blogiausia, tai, kad taip pilvo raumenis ir nebuvo atsistatę po 2 cp, tad manau po 3 bus dar blogiau
avietuke parašė:
strijų ir aš turiu, bet deja, man jos nepašviesėjo, blogiausia, tai, kad taip pilvo raumenis ir nebuvo atsistatę po 2 cp, tad manau po 3 bus dar blogiau
![]()
Man ir po pirmo cp kazkoks kreivas pilvas liko
ties randu toks pakrites, gumbuotas... seip plokscias lasinio nera bet ties ta vieta tai baisu
Goose parašė:
Man ir po pirmo cp kazkoks kreivas pilvas likoties randu toks pakrites, gumbuotas... seip plokscias lasinio nera bet ties ta vieta tai baisu
![]()
pas mane dar baisiau
nes per 11 men turejau du cp, tai va po trecio eisiu vel stipriau sportuoti, sutvirtinsiu raumenis ir apmesiu svori ir tada operuosius, nes jei atvirai man nepavyko sutraukti, bet kiek ir su gydytojais kalbejau nelabai ta kabanti oda ir susitrauks
AuEl parašė:
Manau ne normalusTuri irasyti pagal mm paskaiciuota termino data , jei pastojama maitinant ar nereguliarios labai mm, tada siuncia echo ir pagal tai iraso…
man irase terminusviena pagal mm o kita pagal ekoskopa skiriasi tik pora dienu. bet nepatiko vienas irasas nesciosios korteleje kur zymi varneles rukanti, vartojusi narkotiku ir t.t. tai kai zymejo ji garsiai skaite ir zymejo priejo alkoholi sako ar vartojate? atsakiau saikingai, bet nestumo dabar kai esu nescia nevartoju, tai nezinau ar ji is inercijos ir ar man jai pasakyti bet ji pazymejo pries nestuma taip ir nestumo metu taip.
tai dabar pas ka lankysiuos visi matys kad as vartoju alkoholi
Goose parašė:
Is kauno, gm gimdymo namai, as klausiau pas mus kaune mazylio gimdymo namuose, bet pasiule susimoket 100€ priklausys 8 apsilankymai...
Krikščioniškuose, jeigu lankaisi nuo pusės nėštumo - 50€ priežiūra, būtinai pas juos gimdyti neįsipareigoji.
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai