Jovita181 parašė:
O jums??
pas mane 3 jau bus cp
ir tarpas mazas tarp antro ir trecio del to
Jovita181 parašė:
O jums??
pas mane 3 jau bus cp
ir tarpas mazas tarp antro ir trecio del to
Miglen parašė:
Na ką, merginos, po termino lapkričio 24, sulaukiau šiąnakt savo didžiojo gyvenimo stebuklo - dukrytės.
Sveikinimai
Laime3 parašė:
tai 39 sav. kaip ir man busas isvis 37 tikejaus
![]()
jau vistiek nebaisu leliukai skaitosi isnesioti 37 sav![]()
Tai va palikau nesupratus klaipeda sako savaite maziau yra o kaunas sako savaite daugiau. O sakykit jei terminas man 21d. Ane? Tai sueina kaip 40 sav ar 41sav. Nes palei kauna tteciadieni sake sueina 39sav.
-Mamute- parašė:
Tai va palikau nesupratus klaipeda sako savaite maziau yra o kaunas sako savaite daugiau. O sakykit jei terminas man 21d. Ane? Tai sueina kaip 40 sav ar 41sav. Nes …
as del sito irgi nezinau, pagal mm terminas mano 26 gruodzio, pagal exo dviem savaitem tureciau anksciau pagimdyt, o va gydytyjo per paskutine apziura isvis paskaiciavo kad aav anksciau. bet as skaiciuoju pagal mm tai gruodzio 26 man bus 41 sav , tai ir Jums taip tikriausiai 41 sav, nors istikruju 40sav turetu but.
-Mamute- parašė:
Tai va palikau nesupratus klaipeda sako savaite maziau yra o kaunas sako savaite daugiau. O sakykit jei terminas man 21d. Ane? Tai sueina kaip 40 sav ar 41sav. Nes …
Mano terminas ir 21d, skaiciuoja kd dabar yra 37sav +2d
-Mamute- parašė:
Mano terminas irgi 21d, tai skaiciuoja 37sav +2d
Miglen parašė:
Na ką, merginos, po termino lapkričio 24, sulaukiau šiąnakt savo didžiojo gyvenimo stebuklo - dukrytės.
Dideli sveikinimai ? mamytei ir lėlytei ? 11 val dienos taip ir aš pasigimdžiau mergaite 3.518kg 54cm pats tas ? gimdymas lengvas ir greitas, jaučiamės puikiai
Evelina19 parašė:
Mielos mamos, sakykit ar kai pradeda tikrieji saremiai prasideti, pradeda pilvas ketieti, bet klausimas ar su tuo ketejimu buna skausmas?
Man maude kaip per mm nugara ir pilva pilvas sukietėjo tarsi vaikiukas įsiremtų. 5 ryto pajutau, 7.30 priimamajam 8cm jau atsivere
nieks cia neskubejo, dar pamaina pasikeite, apie 10val prakirpo vandenys tada pajutau tuos tikruosius sąrėmius ir per 1 val jau turėjau lėlytę.
Linute nainainai parašė:
Dideli sveikinimai ? mamytei ir lėlytei ? 11 val dienos taip ir aš pasigimdžiau mergaite 3.518kg 54cm pats tas ? gimdymas lengvas ir greitas, jaučiamės puikiai…
Sveikinimai! ???
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai