Kaknevičienė parašė:
Aš duodu
Valgiau obuoli ir jis tiek ziuri, seka mane akym, daviau paragauti, tai net dreba kaip nori 😁 ir jokio susiraukimo ar nusipurtimo nuo naujo skonio 😁 toks vaizdas, kad jau ragaves simtakart 😁😂😁
Kaknevičienė parašė:
Aš duodu
Valgiau obuoli ir jis tiek ziuri, seka mane akym, daviau paragauti, tai net dreba kaip nori 😁 ir jokio susiraukimo ar nusipurtimo nuo naujo skonio 😁 toks vaizdas, kad jau ragaves simtakart 😁😂😁
Tos, kurios labai pergyvenat del vaiko migdymo ypatumu, pasiskaitykite Carlos Gonzalez knygas ir suprasite, kad viskas su jumis ir su jusu vaikais ok. Juos reikia, myluot, nesiot ir nebijot miegot kartu. Knyga parase gydytojas, turintis tris vaikus. Jis apzvelgia daug ankstesniais laikais taikytu kudikiu auginimo ypatumu ir daug visokiu siuolaikiniu sugalvotu dalyku nevengia kritikuoti. Mes atejom is gamtos, ar jus isivaizduojate tamsia nakti laukuose, uoloje ar miske miegancia mama ir maza kudikeli atskirai?
zanuliux parašė:
Tos, kurios labai pergyvenat del vaiko migdymo ypatumu, pasiskaitykite Carlos Gonzalez knygas ir suprasite, kad viskas su jumis ir su jusu vaikais ok. Juos reikia, …
Sutinku, aš už prieraišų ugdymą!
Del vartymosi mano irgi nesivarto nors pries menesi i lovytes sonus atsispyrus ant pilvo apsiversdavo po lovyte migruodavo.bet itariu tada buvo padidejes tonusas nes budavo kojytes isitempisios pratimams priesindavosi. Dabar tokia labiau atsipalaidavus galima pratimus kojoms daryti bet nebesivarto
klausiau daktares pries sav del tonuso tai sake viskas jai gerai. Per kita vizita gal reiks mankstu prasytis. Ar gal kas turi kokiu internete rade?
Nes as kazkaip tik pavienius kelis pratimus randu
zanuliux parašė:
Tos, kurios labai pergyvenat del vaiko migdymo ypatumu, pasiskaitykite Carlos Gonzalez knygas ir suprasite, kad viskas su jumis ir su jusu vaikais ok. Juos reikia, …
Bet nereikia iškart taip: uola, naktis, tamsu 🙈 Atrodo tokios blogos mamos, jeigu kartu su vaikais nemiega 😱😂
Jeigu tik patogu/gerai ir visaip kitaip, galima miegot tiek kartu, tiek atskirai. Aš apskritai pakeičiau nuomonę daugeliu klausimu, maniau darysiu vienaip, dariau kitaip ir pan... 🙈🤷♀️
Mano atveju, sūnus iškeliavo miegoti į savo lovelę mėnesio ne todėl, kad aš nenorėjau miegoti kartu su juo.. O todėl, kad naktimis jis miegojo be prabudimų, neverkė, tik man atrodė, jog mažai vietos. Vis įsiremdavo į mus su vyru, sušildavo. Man atrodė kad miegu "gyvu" miegu, bijau užgauti, prispausti ir pan..
Sunkiausia migdyti kūdikį jo lovelėje buvo MAN, nes man norėjosi to artumo ir šalia buvimo, o jis nuo pirmos nakties miega ir vargo nemato iki pat šiol 🙈❤️
Kaknevičienė parašė:
Aš duodu
Musu mazyle irgi rodo dideli susidomejima maistu. Kai mes valgom seka sauksta nuo lekstes iki burnos, kava kai geriu jei ant ranku buna tai kartu ziojasi
😏 Bulve mes irgi pradedam ragaut po truputi
JurgitaKr. parašė:
Musu mazyle irgi rodo dideli susidomejima maistu. Kai mes valgom seka sauksta nuo lekstes iki burnos, kava kai geriu jei ant ranku buna tai kartu ziojasi
Atsargiai su karstais gerimais kai laikot vaika
Ilgaplaukė22 parašė:
Bet nereikia iškart taip: uola, naktis, tamsu 🙈 Atrodo tokios blogos mamos, jeigu kartu su vaikais nemiega 😱😂
Faktas, kad kiekvienas vaikas skirtingas ir TIK mama žino, kaip jam geriausia. Mes tik dalinames čia savo patirtimis, o ne mokom ar sakom, kad blogai kitas daro. Labai smagu pasiskaityt, kaip gi auga kiti panašaus amžiaus pupuliai 😊
ViJan parašė:
Jeeeetau, aš tokia nevykėlė jaučiuos, skaitydama jūsų migdymo ypatumusTokia visiška lūzerių čempionė... nes mūsų princesė užmiega tik žįsdama arba supama …
Pas mus irgi panaši situacija, ai bet vargo nematau
mano mama tik vis sako, kad stuburui neaveika vaiko, bet kaip yra iš tikrųjų nežinau 😏
Elnath parašė:
Pas mus irgi panaši situacija, ai bet vargo nemataumano mama tik vis sako, kad stuburui neaveika vaiko, bet kaip yra iš tikrųjų nežinau 😏
Kas nesveika stuburui?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai