Giedre.K parašė:
Mes ir maistuojam nors anksciau vakge puikiai, susirgom, gerklyte buvo raudona ir nuo tada nelabai valgo.,nors jau pasveike senai..
Vat, ir mum tas pats...
Giedre.K parašė:
Mes ir maistuojam nors anksciau vakge puikiai, susirgom, gerklyte buvo raudona ir nuo tada nelabai valgo.,nors jau pasveike senai..
Vat, ir mum tas pats...
ViJan parašė:
Mūsų princesė irgi vis dar išsidirbinėja. Kaip sugedo apetitas susirgus, taip ir tebesimaivo jau gerą mėnesį. Kartais kokį 100 ml įveikia, bet dažniausiai šaukštelį…
Gyvenam ne Lt, tai marmaluzi neparagausim...tyreles valgo tik vaisiu...darzoviu ne pro kur..ir is viso beda nera cia pas mus tu kosyciu..
ir apskritai kruopu...teks vel is lt siustis...
Erica1 parašė:
Na, aš jūsų vietoj skaičiuočiau sysiukus, ne mažiau 6k/paroj.
Idomu jei iškvietus greitukę ar galėtų namie lašelinę sulašint?
Na, kazkaip pavyko su svirkstu sugirdyti Orsalit buteliuka per vakara, daugiau ant pilvuko, nei burnytej, bet vis kazkas..dar misinuko porcija iveike, nakti bandysiu duoti dazniau..sisiukai 6 tikrai buvo, jauciasi mazyle gerai, temperatura siandien jau aprimo, tai gal nereikia dar labai panikuoti. Bet vis tiek man tas litras parai atrodo neimanomas. Ar jusu leliukai tiek isgeria?
Spurgius parašė:
Yra veidrodukai spec į mašiną, tvirtinasi po galvos atrama. Vaikui labai įdomu .
Mums nepadeda tas veidrodukas,kaip verke taip verkia,nezinau ko dar prigalvoti,kad bent 10 minuciu issedetu
juditoks parašė:
Vat, ir mum tas pats...
O nebandet skaninti darzoves? Arba gabaliukais? siandien bandysiu gabaliukais as, sako nuo 8 men vaikams atsiranda refleksas kramtyti, ir nereik praleisti sito momento
Taimo parašė:
Na, kazkaip pavyko su svirkstu sugirdyti Orsalit buteliuka per vakara, daugiau ant pilvuko, nei burnytej, bet vis kazkas..dar misinuko porcija iveike, nakti bandysi…
Oij tikrai ne, net abejoju, kad mp+vanduo+vanduo maiste sudarys litrą. Iš puodelio per kartą kokius 50ml įveikia maximum, tai per dieną manau puodelį 300ml gal išgeria, o gal kaip jus sakot, ant pilvo daugiau nusėda.
Emegė parašė:
Iškylo klausimėlis?! Iki kokio amžiaus mažiukus reikia taip vešti nusukus ? Ar galima vešt ir atsuktus su kedute nuo 9kg iki 18?
Musu keduteje nuo 9 kg ir 76 cm. Mum 9 men ir vis dar vaziuojame priesinga vaziavinui puse. Manau labai reikia atsizvelgti i siuos dalykus. Saugumas svarbiausia.
Erica1 parašė:
Neklaidinkite. Nebūtinai nuo 9kg reikia vežti priekiu. Žinau vaikų, kurie, 9kg svėrė 4/5mėn. Galima vežti priekiu nuo tada kai tvirtai sėdi, laiko galvą ir sveria n…
Na aš turiu omeny tokią kėdutę, nuo 9 kg.
Moniqs parašė:
Na aš turiu omeny tokią kėdutę, nuo 9 kg.
Geras pasirinkimas, ši kėdutė su buomeliu yra itin saugi.
Kitu atveju yra daug informacijos, kad vaikas turi buti nusuktas i galą bent 15 pirmuju menesiu.
Del to mes pirkom Cybex Sirona, kuri sukiojasi tiek i prieki, tiek i gala.
Rosita25 parašė:
ne nieko negavau