Spurgius parašė:
Kiek jūsų vaikai per dieną išgeria skysčių?
Vandenuko visada pasiulau ir siaip gertuvele visada salia, bet per visa diena gal 50 ml tik isgeria. MP vienintelis skystis kuri pripazista
Spurgius parašė:
Vandenuko visada pasiulau ir siaip gertuvele visada salia, bet per visa diena gal 50 ml tik isgeria. MP vienintelis skystis kuri pripazista
Spurgius parašė:
jei tik vandens tai apie 150 per diena,jei su arbatelem ,tai apie 800 ml.Vos speju pampius keist.Kiek duosi tiek maukia.Jokio itarimo gydytojai nesukele.
Emegė parašė:
Kokias arbatėles duodat?![]()
milupos kudikiams gerai geria.kartais naminio uogu kompoto isverdu,tokio ,,liesesnio".
Saule.S parašė:
milupos kudikiams gerai geria.kartais naminio uogu kompoto isverdu,tokio ,,liesesnio".
Atsiprašau, žinau, kad ne mano reikalas, tik teoriškai svarstau, ar neturėtų būti galima tokios arbatos kūdikiui išgerti tik mažą kiekį per dieną? Ten juk praktiškai gaunasi vanduo su cukrumi, jei išmaukia pusę litro, ar neviršija cukraus kiekio, kurį organizmas gali apdoroti?
ieva.stog parašė:
Atsiprašau, žinau, kad ne mano reikalas, tik teoriškai svarstau, ar neturėtų būti galima tokios arbatos kūdikiui išgerti tik mažą kiekį per dieną? Ten juk praktiška…
tos arbateles dedu visai ne tiek kiek parasyta.dedu praktiskai tik kelis grudelius,bet geria geriau nei vandeni.o del cukraus problemu neturim ir tikuosi neturesim.pieno misinio negeriam,nes siaip ten didziausias cukraus kiekis ir uzpilamose kosese.
Aisku kiekviena augina kaip jai atrodo geriau.As manau ,kad maniskis geriau tegul isgeria 800 ml ne vandens,nes kitaip isgertu tik koki 100ml per diena.
Nezinau ar gerai darau,bet dehidratacija arba tustinimosi problemos man baisiau nei keli grudeliai cukraus.
Sveikos🌞 nu aš vis dar maitinu ir mms vis dar nėra. Planuoju iki metukų maitint, bet jaučiu nesigaus 😃 nes man taip ramu taip paprasta, nei nešioti nei ką, pavarksta sako papa, duodu ir žinda kol užmiega, paguldau ir 1-2 val ramu
erzina tik naktys, nes dar naktim dažnai reik, tiek kad net nededu i lovyte. Per diena miegam du miegelius. Naktinio einam 21val maždaug ir iki 23-00 miega lovyteje, tada prasideda papo reikalai ir vos perkeliu į lovyte prasibudina. Tai dėl savo ramybės miegam kartu
o ir puikiai telpam visi trys 😀 tik va pastot vėl norėčiau 🙄 o kai mm nera nelabai pavyks... mažoji jau daug kalba, mėgsta puoštis, mylu mylu daryt, žaist, ir stovėt. Dar nevaikštom bet įsikibus paeina. Plaukučius mėgsta šukuotis ir segam sagtukus vis pasitikrina ar yra ir sako nai nai 😄😄 niekada negalvojau kad turėsiu tokia fyfuke 😍 mažoji tikra mėsėdė 🙄😄 jau košių senei nebeduodu. Vaikas valgo ką ir mes (aišku pasmulkinta, jai tai pvz virta mėsa ir kietoka būna tai blenderiuoju, valgo su kruopom sumaišyta ar tai ryžiais ar makaronais ,grikiai nepatiko) ryte valgom grudines košes tokias kokias ir mama 😄 ir virtas piene ir ne
nusibodo jau mest maistą , kadangi pati valfau nesūriai tai ir mano karalaitei puikiai tinka, auga gerai, esa linksma ,pavalgius ir laiminga. Vandenuko geria atrodo daug bet max 150 tik 😄😄 krikštinsim ir mes gal rugpjūtį🙄 nu negaliu nepasigirt kokia jinai gražuolė 😍
no.no. parašė:
Sveikos🌞 nu aš vis dar maitinu ir mms vis dar nėra. Planuoju iki metukų maitint, bet jaučiu nesigaus 😃 nes man taip ramu taip paprasta, nei nešioti nei ką, pavarkst…
Čia, aišku, ne statistika, o tik mano patirtis, bet galiu pasidalint, kad pastojau pilnu tempu maitinama ir dar neatsiradus mėnesinėms, tai tikrai įmanoma
ieva.stog parašė:
Čia, aišku, ne statistika, o tik mano patirtis, bet galiu pasidalint, kad pastojau pilnu tempu maitinama ir dar neatsiradus mėnesinėms, tai tikrai įmanoma![]()
Imamoma, nes OV ivyksta ir be mm
ieva.stog parašė:
Čia, aišku, ne statistika, o tik mano patirtis, bet galiu pasidalint, kad pastojau pilnu tempu maitinama ir dar neatsiradus mėnesinėms, tai tikrai įmanoma![]()
Mano irgi tokia asmenine patirtis - pastojau intensyviai maitindama ir be mm. Visada galvojau, kad tik kitoms taip gali buti 🙈😃
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai