Rita Ritulis parašė:
Panašu, kad aš jūsų frontą atremsiu ir dvi fainas mergaites auginsiu 😀 bet dar palauksiu kitą savaitę atsakymo 😀
Kaip fainai 😁😊 ištikrųjų kai pagalvoji koks skirtumas kokia ta lytis maziau vaiko nuo to juk nemylesi😄
Rita Ritulis parašė:
Panašu, kad aš jūsų frontą atremsiu ir dvi fainas mergaites auginsiu 😀 bet dar palauksiu kitą savaitę atsakymo 😀
Kaip fainai 😁😊 ištikrųjų kai pagalvoji koks skirtumas kokia ta lytis maziau vaiko nuo to juk nemylesi😄
Liza33 parašė:
Nežinau ar sutapimas ar čia tik aš taip matau,bet man atrodo jis vis dažniau man trinasi į pilvelį 😁 ir pietų užmiega ant pilvo pasirėmęs. Beje nėštumas dar nėra di…
Tai cia prie didelio noro viskas imanoma.pvz mano uosviene savo 4vaika pagimde bunant 45. Tai tarp vyriausio ir jauniausio vaiko23m skirtumas
Sveikutės dar kartą, turiu klausimą dėl filmukų. Kokius rodot vaikams, na pvz kelionėje per planšetę ar youtubej per teliko ekraną? Mes tik Pepa pig matėm. O kartais taip reikia ką nors užleisti kad būtų ramesnis jei važiuoju ilgą atstuma tik aš su vaiku.
Dar žiūri daineles "Cocomelon"
Liza33 parašė:
Sveikutės dar kartą, turiu klausimą dėl filmukų. Kokius rodot vaikams, na pvz kelionėje per planšetę ar youtubej per teliko ekraną? Mes tik Pepa pig matėm. O karta…
Mes retkarčiais ziurim Booba nu man nieko ipatingo bet mažajai patinka
Liza33 parašė:
Sveikutės dar kartą, turiu klausimą dėl filmukų. Kokius rodot vaikams, na pvz kelionėje per planšetę ar youtubej per teliko ekraną? Mes tik Pepa pig matėm. O karta…
Tilidūda mėgsta
Liza33 parašė:
Akvariumą įjungiu, arba su gyvūnais jai patinka 😂
saundstorm5 parašė:
Mes nieko nejungiam, t.y. musu merga nemegsta jokiu filmuku. Jai tik duok reklamas paziuret, jau tas tai galetu istisa diena ziuret, arba vaizdelius su suniukais, b…
Pritariu, nejungiau ir nereikejo, mes patys tevai ir pripratinam prie tu kompiuteriu 🙄🤔
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai