saundstorm5 parašė:
Man liko 19 dienu, bet ir anksciau pagimdyti as nenusiteikusjokiu artejancio gimdymo pozymiu nera
O man dar 23 dienos..
bet irgi nuojauta, kad betkada gali but 😂😂😂
saundstorm5 parašė:
Man liko 19 dienu, bet ir anksciau pagimdyti as nenusiteikusjokiu artejancio gimdymo pozymiu nera
O man dar 23 dienos..
bet irgi nuojauta, kad betkada gali but 😂😂😂
AistėB. parašė:
Man lygiai 7d. 😁 Pries menesi siaubingai norejau anksciau gimdyti dabar tas noras pradingo... Lai būna ten kiek jam atrodo geriausiai. Ar taip ar taip jau neatsimen…
As tai dar atsimenu
man sitas nestumas praleke 5 kartus greiciau negu pirmasis, todel dar tikrai pamenu save be pilvo
Justulka87 parašė:
As tai dar atsimenuman sitas nestumas praleke 5 kartus greiciau negu pirmasis, todel dar tikrai pamenu save be pilvo
![]()
😁👍 Man nors pirmas nėštumas bet labai greitai irgi pralėkė.. Atrodo cia visai nesenai suzinojau kad laukiuos o cia bac jau tuoj gimdyti reiks... 😄😱
bitutute parašė:
Na aš tai iš tų kuri antrąjį pagimdė greičiau. Pirmasis per 9 val, antrasis per 4 val. Kad lengviau nepasakyčiau, viskas rodos tas pats, tik kad viskas greičiau vyk…
As irgi antra greiciau ir lengviau , ner ko lygint su pirmu 😓 vat klausimas su treciu kaip bus 🙂
Basakojė parašė:
Toks patarimas ne i temajei kazkurios vyras ruko,tai liepkit pasiimt 2-3pokelius i ligonine
maniskis begiojo ieskojo kur nusipirkt,sake dauguma iseje po 2-…
😂😂👍🏻
21 diena dar liko, nu taip tikiuosi iki lapkričio datempt, bet kaip bus taip ;). Kuo artyn tas terminas tuo man kažkokie dviprasmiški jausmai užplūsta, nebenoriu gimdyt visai 🤷♀️, kažkuria naktį taip suskaudo kirkšnis kad net oro trukt pradėjo, galvoju neee, aš dar nepasiruošusi gimdyt 😓
Man liko 19 dienu.. Laukia planinis cp.. Vakarais labai sunku buna.. Pilvas kieteja, paskaudena.. Naktys su prabudimais, nes sunku verstis nuo vieno sono ant kito.. Y vc kartais tik keliuosiu.. As noreciau tik po lapkričio 2 gimdyt.. Kazkaip per visus Sventus gimtadienius svest ne kazka.. Bet.. Planuok neplanaves, kaip bus taip bus..
Gladijole84 parašė:
Man liko 19 dienu.. Laukia planinis cp.. Vakarais labai sunku buna.. Pilvas kieteja, paskaudena.. Naktys su prabudimais, nes sunku verstis nuo vieno sono ant kito..…
O tai jei planinis cp nepaskiria datos?
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai