galiuniaaa2007 parašė:
kokius tyrimus jums paskyre 2 trimestre?![]()
Man visada pries vizita pora dienu atnesti slapima reikia. Ir dabar 19 sav sake priduoti slapima ir krauja bendram tyrimui, kai ateisiu, kad butu rezultatai
galiuniaaa2007 parašė:
kokius tyrimus jums paskyre 2 trimestre?![]()
Man visada pries vizita pora dienu atnesti slapima reikia. Ir dabar 19 sav sake priduoti slapima ir krauja bendram tyrimui, kai ateisiu, kad butu rezultatai
Mrs Mama Bear parašė:
Aha, su padėjėja. Doulos jos vadinasi. Natūralaus natūralios gimdymo priėmėjos namuose![]()
As galvojau, kad tokias galima nusisamdyti ligonineje, kad masazuotu, per saremius kvepuot padetu ir tt??
jurgioke parašė:
Dar nezinant, kad laukiuos, teko šampano išgert, mat gimtadienis išpuole, na gal tris taures, tai vis neramu kaip prisimenu, o jei tik bučiau žinojusKažin ar le…
Aš sužinojau kad laukiuosi tik 4-5 savaitę iki kol sužinojau rūkiau. Bet dabar stengiuosi apie tai negalvoti, nes tas galvojimas sukelia stresą, kuris tikrai kenkia mažiukui kuris dabar viską jaučia
asarelee parašė:
Man visada pries vizita pora dienu atnesti slapima reikia. Ir dabar 19 sav sake priduoti slapima ir krauja bendram tyrimui, kai ateisiu, kad butu rezultatai![]()
O man nieko nesake. Paskutini karta pas gine buvau balandzio 15, dave slapimo paselio tyrima ir siuntima pas genetikus. Genetike tuo labiau neliepe jokiu tyrimu darytis. Tai rytoj eisiu be nieko. Tik paselio tyrimas bus aiskus
Man isvis keistai mano ginekologe elgiasi. Pirma karta buvau pas ja kai buvo 7 sav. paziurejo su echo, dave kraujo ir slapimo tyrimams lapelius ir liepe ateiti 12 sav. Atejau, jokios apziuros nebuvo, isdave nesciosios kortele, slapimo paseliui lapeli, siuntima pas genetikus ir liepe pas seimos gydytoja ir odontologe apsilankyti. Tai likau apsalusi, kad lieku nezinioje ar mano maziukas isvis auga ir vystosi. Gerai kad po poros savaiciu ejau pas genetike, kuri viska apziurejo. O jei butu paaiskeje, kad mazylis nustojo vystytis...
nu bet aciu Dievui viskas buvo ir yra gerai
Rytoj einu vel pas savo gine, tai idomu ar bent su echo ziures ar vel tik domesis kada pavarde keisiu
nes atrodo kad sis klausimas jai svarbesnis nei mano nestumas
jurgioke parašė:
Dar nezinant, kad laukiuos, teko šampano išgert, mat gimtadienis išpuole, na gal tris taures, tai vis neramu kaip prisimenu, o jei tik bučiau žinojusKažin ar le…
Viskas gerai. Mazyliai pirma menesi yra apsaugoti nuo mamos paklydimu. Jie nieko neima is mamytes, taip sudeliota gamtos kol mama supras kad laukiasi
tad galit buti rami, mazyliui viskas ok. As pati ir rukiau, ir baliuku turejau, ir vaistus nuo astmos vartojau kol suzinojau kad laukiuosi. Dariausi NIPT tyrima ir mano princese sveika
Yvette parašė:
O man nieko nesake. Paskutini karta pas gine buvau balandzio 15, dave slapimo paselio tyrima ir siuntima pas genetikus. Genetike tuo labiau neliepe jokiu tyrimu dar…
Tai visur taip. Per pirma apsilankyma man isdave nesciosios kortele ir nusiunte echoskopa pasidaryti. Taigi tik viena karta ir temaciau pilvelio gyventoja, buvo 11 savaiciu. Kai suejo 13 savaiciu pas gine apsilankiau, bet nieko nedare, netikrino, tik nesciosios knygele uzpilde. Kitas echoskopas bus 19 savaiciu. Ir viskas, nors nestumas nuo pradziu buvo padidintos rizikos, mes 5 savaiciu persirgau vejaraupiais, o 7 gripu, bet nuo to prieziura nepasikeite.
Yvette parašė:
Viskas gerai. Mazyliai pirma menesi yra apsaugoti nuo mamos paklydimu. Jie nieko neima is mamytes, taip sudeliota gamtos kol mama supras kad laukiasitad galit b…
Oi dėkui, nuraminot
eduliux parašė:
Tai visur taip. Per pirma apsilankyma man isdave nesciosios kortele ir nusiunte echoskopa pasidaryti. Taigi tik viena karta ir temaciau pilvelio gyventoja, buvo 11 …
Bet man kazkaip keista toks atmestinas poziuris. Suprantu, kad dazna echo nera gerai, bet 12 sav. net pasimeciau, kai neziurejo kaip ten mano saulyte gyvena. Isejau is kabineto ir asaros akyse... hormonai
paskui nurimau kai nuejau pas genetike
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai