Dovile.NY parašė:
Labas, Merginos ☀️ Bent jau man naujas zodis zodyne mano : DULA!
Gimdymas su Dula (profesionale pagalbininke), jei nori pvz taip kaip as, be vyro a…
Čia kalba apie gimdymą namuose, kaip suprantu?
Dovile.NY parašė:
Labas, Merginos ☀️ Bent jau man naujas zodis zodyne mano : DULA!
Gimdymas su Dula (profesionale pagalbininke), jei nori pvz taip kaip as, be vyro a…
Rasuolle parašė:
Aha, su padėjėja. Doulos jos vadinasi. Natūralaus natūralios gimdymo priėmėjos namuose
Mrs Mama Bear parašė:
Aha, su padėjėja. Doulos jos vadinasi. Natūralaus natūralios gimdymo priėmėjos namuose![]()
Taip ir pamaniau
As as as 123 parašė:
Ziurejo pries 3sav dabar bus 13sav ir 1d ;)
A tai dabar paziures o veliau turbut 19sav:)))
Nykute parašė:
Merginos o jums yra maudžia visad pilvo apačia ? Man kairei pusei tiesiog toks jausmas biški spaudžiaVisad jy jaučiu retai kada ne
man kairei kur kiauside maudzia,bet ten man salino cista.Bet seip man akusere sake,kad jei kazkur maudzia, dylgcioja trumpai cia normalu,nes viskas tempiasi,auga, negerai kai skausmas intensyvus,didejantis ur kraujingos issk.
justina.jo parašė:
Sveikos! vis pasiskaitau apie judesius, tai atrodo ir pati pradedu jausti! bet kolkas labai švelniainet sunku nusakyti, daugiau pilvo apačioje. Kilo toks klausi…
Kambarys jau įrengtas trūksta dar daigteliu.
Kažkokių nepirksiu tik tai ko truks,kadangi lovele ir kt dalykai likę iš dukros. O priaugau 4 kg pilvas didokas ;)
Nykute parašė:
Taip kas dien man maudžia kaip prieš mm![]()
Sendien ir man maudzia kaip pries mm ir taip kas kaip nelabai jauciuosi gal oras kaltas.Dabar po darbo padaru valgyt ir i silta lova ;)
galiuniaaa2007 parašė:
kokius tyrimus jums paskyre 2 trimestre?![]()
Dar kol kas jokiu
ryt einu i echo, pasimatysiu su savo maziuke ir gal kazka paskirs. Man atrodo ar nera gliukozes toleravimo tyrimo 2 trimestre..?
Yvette parašė:
Dar kol kas jokiuryt einu i echo, pasimatysiu su savo maziuke ir gal kazka paskirs. Man atrodo ar nera gliukozes toleravimo tyrimo 2 trimestre..?
man pasake atnesti slapima ir krauja padaryt...o ka ziures nesupratau
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai