VikteNe parašė:
Labai labai nedrasiai turbut jungiuosi ir as prie Jusu!:)) po metu laukimo bijau kad nebutu testas apgavikas, nes labai jau neryskus. Dariausi vakar vakare, mm velu…
Aš tai matau
VikteNe parašė:
Labai labai nedrasiai turbut jungiuosi ir as prie Jusu!:)) po metu laukimo bijau kad nebutu testas apgavikas, nes labai jau neryskus. Dariausi vakar vakare, mm velu…
Aš tai matau
VikteNe parašė:
Matosi, man dar mažiau mates, bet kažkaip jaučiau, kad turi būt, nusipirkau ta testą, kur savaites rodo. Parodė not pregnant (ne nėščia) po poros dienų visi testai buvo kaip jūsų. Tad dar viena pasidariau ir parodė pregnant (nėščia). Palaukit bent diena ir parodys ryškiau
Sveikos, jungiuos ir as . Nors iki mm dar 3 dienos , bet nt jau rodo teigiama. Dar tokie "vaiduokliai", bet jau is savojautos aisku, kad laukiuos. Su pirmu ir taip buvo , dar mm neatejus jauciau, kad jau ne viena
Ši karta kazkaip daugiau pojuciu: pykina, svaigsta galva, skauda nugara ir pilvo apacia. Linkiu visoms smagaus ir lengvo laukimo!
perlas85 parašė:
Sveikos, jungiuos ir as . Nors iki mm dar 3 dienos , bet nt jau rodo teigiama. Dar tokie "vaiduokliai", bet jau is savojautos aisku, kad laukiuos. Su pirmu ir taip …
Sveika atvykus,tau taip pat lengvo laukimo
o kiek daug požymių! Aš tj išvis beveik jokių neturiu
Merginos, ar jau pranesete savo vyrams? Mano vyras uzsienyje. Pagal skaiciuokle, jei testas nesumelavo(ryt ryte kartosiu uztikrinimui) man 5 savaites. Vyras gris po 2 savaiciu. Galvoju ar pasakyt telefonu ar palaukt kol gris ir iteikt I rankas kokia dovanele. Kokios jusu nuomones?
VikteNe parašė:
Merginos, ar jau pranesete savo vyrams? Mano vyras uzsienyje. Pagal skaiciuokle, jei testas nesumelavo(ryt ryte kartosiu uztikrinimui) man 5 savaites. Vyras gris po…
gal palauk kol grys
Grazhinute parašė:
gal palauk kol grys![]()
Pati noreciau palaukti, bet nezinau ar turesiu tiek kantrybes
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai