Suzana parašė:
Labas rytas.. suzinojau pakartotini HCG... anaa kart buvo354.5 o siandien jis 169???praradau savo leliuka???? o dar dariausi testa ir antra juostele jau buvo vaiduo…
Labai Jus uzjauciu :((
Suzana parašė:
Labas rytas.. suzinojau pakartotini HCG... anaa kart buvo354.5 o siandien jis 169???praradau savo leliuka???? o dar dariausi testa ir antra juostele jau buvo vaiduo…
Labai Jus uzjauciu :((
Grazhinute parašė:
Nebutinai, gali but, kad jau iskraujavot viska ir db tik hcg mazes, nes vistiek uztrunka kelios dienos kol pasisalins is organizmo.
Na bent jau man buvo toks kraujavimas su tokiais skausmais kaip per sarėmius labai nugarą laužė, nepalyginamas skausmas su mėnėsinėmis o ir kraujavimas dideliais krešuliais
edituleg parašė:
Na bent jau man buvo toks kraujavimas su tokiais skausmais kaip per sarėmius labai nugarą laužė, nepalyginamas skausmas su mėnėsinėmis o ir kraujavimas dideliais kr…
O man isvis jokiu skausmu nera... ir kraujavinas tik kai pasysioju, o taip visa diena galiu su iklotu vaiksciot. Net ir is po nakties atsikeliau svariu paketu. Uzpraeita nakti miegojau su tamponu. Isidejau apie 21val.gal kazkur aisku dar ejau i wc kelis kart kol uzmigau ir tada jau ryte atsiliau nuejau i wc tai tada jau buvo tamponas persipildes. O siaip sakau nieko nejauciu jokiu skausmu. Tik vakar pilva paraize i vakara taip lyg vidurius suktu.
edituleg parašė:
Na bent jau man buvo toks kraujavimas su tokiais skausmais kaip per sarėmius labai nugarą laužė, nepalyginamas skausmas su mėnėsinėmis o ir kraujavimas dideliais kr…
Kelinta savaite jums nelaime nutiko?
Mano draugei, tai irgi gan lengvai praejo, pasakojo, kad kaip MM.. matyt, visoms skirtingai.
Puponaute parašė:
Kelinta savaite jums nelaime nutiko?
Man buvo 5sav su puse kažkur, o gal jau ir 6sav. Dabar tiksliai neprisiminsiu, bet dar neseniai buvau sužinojus kad laukiuosi
edituleg parašė:
Matyt skirtingai, kaip ir MM juk moterims būna skirtingos. Arba gal Suzanai seniau nustojos vystytis ir todėl negausus tas kraujavimas
Pirma karta prasidejo tepliojimas kreipoausi pas gyd.nes jau buvau pasidarius kelis NT kurie buvo teigiami ir ji mane apziurejus pasake, kad per mazas nestumas jog matytusi jei cia isvis nestumas ir nieko nepatvirtino. Tada ejau vel pas gin.ir taip pat nieko nemate tik pasake kad ov.ivyko dsn pusej. Sako galbut dar nesimato tdl kad lb mazai laiko, pasiprasiau atlikti tyrimus. Teplione buvo2d ir dingo db vel prasidejo kraujavimas kreipiausi vel. Bet pasake kad nk negali padet, nes per mazas nestumas ir tada HCG buvo 354.5 laukiau pakartotino HCG ir PRG tyrimu. Na ir vat snd suzinojau HCG 169 ir PRG 2.85 o kraujavimas sakau tik nuejus i wc o taip visa diena galiu vaiksciot su iklotu, nes sy ryt atsikeliau su svariu paketu.
Suzana parašė:
Pirma karta prasidejo tepliojimas kreipoausi pas gyd.nes jau buvau pasidarius kelis NT kurie buvo teigiami ir ji mane apziurejus pasake, kad per mazas nestumas jog …
O koks progesteronas buvo su pirmu hcg?
Spindesiukas parašė:
O koks progesteronas buvo su pirmu hcg?
Man dare tik HCG ir buvo paskirta tik HCG daryti, bet uzvakar as pradejau skaitytis kokie dar tyrimai daromi tokiu atveju kaip mano ir perskaiciau apie PRG tada skambinausi gyd.ir prasiau kad man israsytu siuntima ir PRG darytis, tai dar dvejojo ar jis man reikalingas skirti ar ne. Bet pasizymejau pati tame paciame lape PRG ir vat pirma karta man buvo sis PRG daromas kartu su HCG. Siandiena gavau atsakymus liudnus.
Ta
Suzana parašė:
Man dare tik HCG ir buvo paskirta tik HCG daryti, bet uzvakar as pradejau skaitytis kokie dar tyrimai daromi tokiu atveju kaip mano ir perskaiciau apie PRG tada ska…
Tai greičiausiai čia ir bus problema... Prg būtinas nėštumui palaikyti.... Būtinai keiskit gine....
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai