jautruke parašė:
Vakar buvau pas ginekologę, tai gavau velnių, kad priaugau 12 kg (nuo nėštumo pradžios). KMI pas mane buvo 24 pradžioje, tai vidutinis, bet ne pats mažiausias. Paga…
Labas rytas, kiek giniu tiek nuomuoniu☺️
jautruke parašė:
Vakar buvau pas ginekologę, tai gavau velnių, kad priaugau 12 kg (nuo nėštumo pradžios). KMI pas mane buvo 24 pradžioje, tai vidutinis, bet ne pats mažiausias. Paga…
Labas rytas, kiek giniu tiek nuomuoniu☺️
jautruke parašė:
As nenoriu nieko prognozuoti, bet parasysiu apie save. Per pirma nestuma priaugau 24 kg. Siaip as esu is lieknuju, smulki ir maza, bet priaugau. Kazkaip nesukau galvos, ai juk nescia ir numesiu. Bet pagimdyti pati nesugebejau. Vaikas uzaugo iki 4 kg, man per didelis. Gimdymo veikla sustojo ties 8 cm ir teko daryti cezari. Dabar svoris irgi auga manau per greit. Esme, kad as nebevalgau jokiu bandeliu ir pan, netgi valgau maziau nei noreciau. Bet auga tas svoris nuo oro atrodo. Matyt mano genai tokie. Ir ko labiausiai bijau vel, kad negalesiu pati gimdyti, kad vel bus problemu. Bet cia gal man labiau taip gavos, nes as smulki. Jei moteris nera labai smulki, tas svoris uzauges didesnis ir nesukelia problemu. Bet man buvo blogai?
jautruke parašė:
Taip, bet gal nereikėtų jau taip gąsdinti, kad jei per daug valgysi, bus komplikuotas gimdymas. Kitos dar ne tiek priauga ir viskas būna gerai![]()
Žinau daug moteru kurios priaugo apue 30 kg, ir viskas buvo gerai☺️ Manau tai indvidualu
smike. parašė:
As nenoriu nieko prognozuoti, bet parasysiu apie save. Per pirma nestuma priaugau 24 kg. Siaip as esu is lieknuju, smulki ir maza, bet priaugau. Kazkaip nesukau gal…
Nesu smulki
Ūgis 165cm, svoris buvo 63kg, dar besiruošdama vestuvėms norėjau daugiau numesti, bet pastojau ir vsio
Man turbūt ir taip reikės cezarį daryti dėl širdies, vožtuvo prolapso :/
Aš irgi jokių tešlainių nevalgau, nemėgstu, bet apetitas yra, o judu nedaug, tai matyt ir prisikaupė
https://www.tevu-darzelis.lt/nestukes-svorio-skaiciuokle/ čia faina nėštukės svorio skaičiuoklė
vedinėju čia svorį jau antrą nėštumą, faina kad galiu palyginti
Zhuvyte parašė:
https://www.tevu-darzelis.lt/nestukes-svorio-skaiciuokle/ čia faina nėštukės svorio skaičiuoklėvedinėju čia svorį jau antrą nėštumą, faina kad galiu palyginti :…
Samanta2 parašė:
Turiu klausymuka ?ar visoms teko - reike daryti gliukozės toleravimo mėginio procedūra ??ar tai būtina kai visi tyrimai geri ??
Nedare, nes nera jokiu riziku, antsvorio, svoris auga ne per daug, visi slapimo ir kraujo tyrimai geri. Man gydytoja sake, kad jei nera riziku jokiu, tai pirma slapimas isduoda kazka ir tada jei pastebi ka geriau daryti. O jei viskas gerai, geriau nestresuoti organizmo, nes tyrimas apsunkina kasa ir pan.
Samanta2 parašė:
Turiu klausymuka ?ar visoms teko - reike daryti gliukozės toleravimo mėginio procedūra ??ar tai būtina kai visi tyrimai geri ??
Mano daktaro nuomone būtina bendrauti su moterimi ir stebėti jos svori, patarti, kaip maitintis ir panašiai, o tik kraštutiniu atveju skirti tyrimą, jei yra įtarimų dėl diabeto. Sako didžioji dalis daktarų skiria jį iš "tingumo", kad nereiktų bendrauti ir patarti, geriau leisti auginti svori ir po to skirti vaistus, jog cukrų skaidytų, mat jis ir atsiranda dėl svorio.. Man jo nedarys ir neplanuoja, nebent pati labai noriu.. Visokių nuomonių prisiskaičiau, tai tokia pasimetusi jaučiuosi..
Kas eina privačiai, tai toks įspudis jog nevisoms daro, o kas neprivačiai - visoms daro..
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai