Auskariuke parašė:
Oi grozis.😍
O jis be lopsio?
Auskariuke parašė:
Oi grozis.😍
O jis be lopsio?
Auskariuke parašė:
Oi grozis.😍
Is tikro ispudinga buvo tas 4d
tik sake uzlindes jis ten ir nejo pilnu veiduku nufotografuot. Bet bruozus net iziuret jau galima 😂 nors vyras sake jam smagiau ziuret i tas abstrakcias foto, nes tas zmogeliukas toks gleznas, kad jam baisu 😂😂😂
Vezimukas labai grazus! Mes musu issirinktam gaudysim sekanciu akciju 🤗
Gal yra merginų kurios dabar taisos dantis? Nes man tragedija, daros silpna, pykint pradeda ir tas daug streso sukelia
vaikas ir pradeda tada labai judėti greičiausiai iš mano streso
. Gal kas turit kokių patarimų, kad nebūtų taip bloga ar gl kurios esat atidėjusios taisymus po gimdymo?
moonlightly parašė:
O jis be lopsio?![]()
jis transformuojasi lopsys-sedima dalis. as nenorejau atskirai lopsio nes pas mus tokiu jau saltu ziemu nera.
Pumpum parašė:
Is tikro ispudinga buvo tas 4dtik sake uzlindes jis ten ir nejo pilnu veiduku nufotografuot. Bet bruozus net iziuret jau galima 😂 nors vyras sake jam smagiau zi…
cia neplanuotai gavosi tas vezimukas. nors jau buvau issirinkus parduotuveje kokio noreciau kuris atitiktu mano kriterijus, bet vis uzsukdavau paziuret devetu ir vakar sita aptikau . kaina gera ir visas komplektas gavosi netgi dar buvo auto kedutes padas ko pati neplanavau pirkti.
ugneee111 parašė:
Gal yra merginų kurios dabar taisos dantis? Nes man tragedija, daros silpna, pykint pradeda ir tas daug streso sukeliavaikas ir pradeda tada labai judėti greiči…
na man taisymo nebuvo per pas 6 men patikra tai kadangi bedu nerado tik atliko higiena . pykint nepykino
Dove00 parašė:
Ar 5 nestumo menesi jau gali atsirasti priespienis??![]()
Gali ir dar anksciau
ugneee111 parašė:
Gal yra merginų kurios dabar taisos dantis? Nes man tragedija, daros silpna, pykint pradeda ir tas daug streso sukeliavaikas ir pradeda tada labai judėti greiči…
Man iskrito plomba is priekinio danties ir teko pakartotinai vizituot odontologe. Tai susitvarkiau iskritusia plomba, perplombavau kita priekini danti, kad graziau atrodytu ir dar apziurejo kad yra eduonies vienam dantyje, tai sutvarkem ir ta. Labai nerimavau del to eduonies, nes ispejo, kad gali skaudet, todel reiks nujautrinimo. As baisiai bijau adatu
susitvarkiau be nuskausminimo. Nera malonu, bet tikrai nebuvo kankyne ar skausminga. Nusiteikite, kad reikia susitvarkyt dabar ir viskas. Paskui nebus laiko/noro ar maitinsit ir vel nusikels. Dantis tvarko nestumo metu del galimu infekciju, kurios gali salygoti ir prielaikinius gimdymus ir dar ten visko ko baisaus
galiu garantuot, kad gimdymas bus zymiai skausmingesnis
Dove00 parašė:
Ar 5 nestumo menesi jau gali atsirasti priespienis??![]()
Gali
gali ir anksciau, gali ir veliau
AstaGri parašė:
Man iskrito plomba is priekinio danties ir teko pakartotinai vizituot odontologe. Tai susitvarkiau iskritusia plomba, perplombavau kita priekini danti, kad graziau …
Dėl skausmo sutinku
man šaldo, tai to skausmo nejaučiu, bet va siplna labai darosi ir tada pykint nuo to silpnumo, visų skonių ir kvapų daros
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai