Vijone parašė:
Gavom ligonineje po menesio gal gero. Mus uzregistravo HV
Aciu
Vijone parašė:
Gavom ligonineje po menesio gal gero. Mus uzregistravo HV
Aciu
Mrs D. parašė:
Sveikos mamytestos, kurios skiepijot mazylius nuo tuberkuliozes, gal galit pasakyti, kur gavot vakcina - GP ar BCG klinikoj? Netycia istryniau zinute, kuria b…
Ligoninėje, antrą dieną paskiepijo
Ghjk parašė:
Ligoninėje, antrą dieną paskiepijo
Apskambinau jau irgi visur, siuntineja mane nuo vienu prie kitu... Turim sekmadieni vizita ligoninej, tai bandysiu ten paklaust
aciu
Mrs D. parašė:
Sveikos mamytestos, kurios skiepijot mazylius nuo tuberkuliozes, gal galit pasakyti, kur gavot vakcina - GP ar BCG klinikoj? Netycia istryniau zinute, kuria b…
BcG klinikoj, mus irgi hv registravo.
clicky parašė:
BcG klinikoj, mus irgi hv registravo.
Man jie atsake, kad tik nuo 28 dienos apsiima, o as kiek domejaus yra geriau paskiepyti kuo anksciau. Kokio amziaus jus skiepijot?
Eveliuuukas parašė:
Abu vaikus kaip gime is karto uzregistravo app ir ligoninei padave lapa su laiku ir data kada bus skiepas o skiepijo apie 4-5sav 😊
Supratau, nu tai klausiu ligoninej, aciu
Mrs D. parašė:
Supratau, nu tai klausiu ligoninej, aciu![]()
As nezinau kaip kitur , bet bent jau pas mus ligoninei tai net patys pasako, kad reikalingas skiepas ir paklausia ar nori skiepyt jai sutinki tuoj pat duoda app su data ir laiku kur ir kada atvykt 😊
Eveliuuukas parašė:
As nezinau kaip kitur , bet bent jau pas mus ligoninei tai net patys pasako, kad reikalingas skiepas ir paklausia ar nori skiepyt jai sutinki tuoj pat duoda app su …
Nu as tik zinute gavau, bet vat netycia istryniau, kur reikia pasiskambint... Uztad ir ieskau dabar
Mrs D. parašė:
Man jie atsake, kad tik nuo 28 dienos apsiima, o as kiek domejaus yra geriau paskiepyti kuo anksciau. Kokio amziaus jus skiepijot?
Mums buvo 3 mėn, pirma karta skyrė 2men,bet dėl peršalimo persikelem☺️
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai