2019.06.10 14:37 (prieš 7 m.)
irma va parašė:
Žodžiu jūs man pasakykit,nęs db vyksiu į vln dėl vaikiuko neaugimo. Ir jei guldys aš nenoriu gimdyt su skatinimu ar galima kalbėt kad darytu cezarį? Nes to skatinim…
Pukuotukas12 parašė:
Gimdymo namai- tai ne restoranas ir niekas meniu neatnes. Niekas CP nedaro, nes gimdyve taip uzsimane, nes nenori, kad skatintu. CP tai ne juokas, tai operacija. Ir…
Leilaaa parašė:
Ar Jus juokaujate? Simta kartu geriau naturaliai jei eina pagimdyt, ne cp. Pasistenkite del savo vaiko ir pacios saves... geriau skatinant epiduro prasykit, nors is…
Mamytės, tik nepradedam viena kitos teisti. Aš irgi už natūralų gimdymą ir niekad nesugalvočiau be reikalo daryti cp. Bet Irma neklausė, ar geriau cp ar natūraliai, o prašo info, ar galima susiplanuoti cp. Gi rašo, kad labai bijo ir už to žodžio BIJAU, vienam gali būti menkutė panika, o kitam rimta problema. Gal tikrai ant tiek bijo, kad gimdymas bus komplikuotas arba Irma visiškai bepakanti skausmui. Galim dabar visos varyt, kad jokių čia cp ir žmogų priversti ryžtis gimdyti natūraliai. Bet jeigu po to turėsim traumuotą mamytę su gilia depresija. Kas tada tos meilės vaikui duos... 😐 Vaikiukui svarbiausia sveika mama. Tai siūlau vieną vieną kitą palaikyt. Tam čia ir susirinkom 😉. Jeigu jūs, Irma, rimtai manot, kad blogiau bus natūraliai gimdant, tai darykit kaip jums išeina. Nuo to nebūsit bloga mama. Bet Lietuvoj susitarsit dėl cp turbūt tik kyšių pagalba, nes įstatymai daryti to neleidžia. Būtinai paklauskit daktaro ir dėl cp pasėkmių. Kaip ir rašo kitos mamos, nėra ten viskas paprasta. O iš kur ta jūsų didelė baimė gimdyti? Aš manau, kad nors ir sunku, bet tai unikali patirtis kiekvienai moteriai. Labai savimi didžiuotumėtės įvykdžiusi šią užduotį pati 🙂 Kodėl manot, kad nesugebėsit?