Samanta199 parašė:
Aš dar labiau bijau skatinimo drauge sako bus labai labai žiauru.. O man trečiadienį skatins...
Jei nera 42 savaites, neturi teises skatinti. Jei yra 42 savaites. Gali pasiulyti I ligonine gultis stebejimui. Zinokite savo teises.
Samanta199 parašė:
Aš dar labiau bijau skatinimo drauge sako bus labai labai žiauru.. O man trečiadienį skatins...
Jei nera 42 savaites, neturi teises skatinti. Jei yra 42 savaites. Gali pasiulyti I ligonine gultis stebejimui. Zinokite savo teises.
Pukuotukas12 parašė:
As gyvenu ne Lietuvoje tai čia viskas kitaip😊
Samanta199 parašė:
As gyvenu ne Lietuvoje tai čia viskas kitaip😊
As taip pat gyvenu UK. Abu vaikus pagimdziau 42 savaites + 6 ir 3 dienos.
Pukuotukas12 parašė:
As taip pat gyvenu UK. Abu vaikus pagimdziau 42 savaites + 6 ir 3 dienos.
Oho kaip vėlai. Na kiekvienam čia žiūriu skirtingai.. Man Is tikrųjų kuo greičiau tuo geriau tuo labiau kad su mažyliu viskas OK tai pakentesiu kaip nors 😊
Samanta199 parašė:
Oho kaip vėlai. Na kiekvienam čia žiūriu skirtingai.. Man Is tikrųjų kuo greičiau tuo geriau tuo labiau kad su mažyliu viskas OK tai pakentesiu kaip nors 😊…
Na, tuomet tai tik Jusu pasirinkimas, jei norite greiciau, tai darys membrane sweep. Bet tik todel, kad pati norite. As atsisakiau .
Inva parašė:
Kada nukrenta bambute? Mus isleido is ligonines, man bambute jau kele susirupinima, nes buvo biski soniukuose kraujo, ji isvalius viskas, ok. Bet dabar ji visai vos…
8 paru nukrito. Bet vos ne kiekvieno pampio keitimu namuose valiau su virintu vandenuku ir paskui sausai. Svarbu ji sausa visada butu ir greiciau nukris
Samanta199 parašė:
Nebijokit, kai ateina laikas viskas taip dzin😁 man skatino, tada atrode ziauru, bet buvo ir vandenys begantys, tai sako kad skausmss didesnis. Nu ir istveriau po isstumimo ta pacia sekunde visko kaip nebuta🥰 i palata pati nuejau, o pries tai atrode mirsiu😅
Pukuotukas12 parašė:
Na, tuomet tai tik Jusu pasirinkimas, jei norite greiciau, tai darys membrane sweep. Bet tik todel, kad pati norite. As atsisakiau .
Kad tas membrane sweep?
Pukuotukas12 parašė:
Man paskirta daryti induction
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai