Rikti parašė:
Pirkau įdėklus į liemenėle, kompresus krūtimis, tepalą speneliams, intymios higienos putas, nosies atsiurbeja, pataisų sporų. Sau dar reik rinkinio po gimdymo. Gal …
Ačiū ir aš rytoj pasižiūrėsiu🙂
Rikti parašė:
Pirkau įdėklus į liemenėle, kompresus krūtimis, tepalą speneliams, intymios higienos putas, nosies atsiurbeja, pataisų sporų. Sau dar reik rinkinio po gimdymo. Gal …
Ačiū ir aš rytoj pasižiūrėsiu🙂
MilkyWay1 parašė:
Merginos, o kokias sauskelnes planuojate naudoti? Gal jau pasinagrinėjote, kurios natūraliausios? Ar esate kuri bandžiusi daugkartinius vystyklus?
Aš pirmaja dukrele išauginau tik ant BAMBO sauskelniu, mums jos geriausios buvo, nes tik pakeisdavau į kitas ir iškart berdavo😊kažkur skaičiau, kad jos kietokos, bet man jos labai patiko😊 dar dabar paskaitinėju apie MOONY, bet nežinau, vis linkstu prie savo BAMBO😁
stai_as parašė:
Ta pirma sliauzta su rausvu turejau parsisiuntus dar su pirma, po pirmo skalbimo jau apsipilingaves buvo :/ o ji pasilikus buvau sventei, papuosiau mazaja vaziuot i…
Na as viska isploviau, islyginau, ir viskas gerai, bent kuol, nezinau kaip bus po kitu skalbimu😉
.Lėlytė. parašė:
10 pampersų per dieną???? Nu jūs baikit 😳 tiek nereikia
As irgi netikejai, kai drauge pasake, kad per para 10 ir daugiau pampiu sumaudoja, su naujagimiu🙈
Sameri parašė:
Kur didžiausias vežimėlių pasirinkimas Vilniuje ir Kaune?
Vilniuje Nordikoj gal ir ogmios mieste, ten babyciciuose apziureti galima. Platesnis pasirinkimas.Dar vaikutis ir mazylio.ratai viens nuo kito netoli. Vaikutyje daugiau. Gariunuose yra lauke prie geltonu paviljonu ten riko pagrinde. Bet kiek as ziurejau pvz quinny ir daug kitu firmu,paciupinet neuzmaciau niekur. Internetinese pardese yra, ten kiti gamintojai, kuriu nemaciau gyvose pardese. bet aklai pirkti ne man.irgi buciau dekinga uz nuorodas
Mascarene parašė:
Kurioje el vaistinėj adekvačiausios kainos, kad susipirkti viską į ligoninę bei mažyliui?
Buna antradieniais mamis ir kudikio prekems -25% gintarineje vaistineje
SimonaIN parašė:
Buna antradieniais mamis ir kudikio prekems -25% gintarineje vaistineje![]()
žiūrėjausi, kad ten ir adekvačiausios kainos, ačiū
Sameri parašė:
Kur didžiausias vežimėlių pasirinkimas Vilniuje ir Kaune?
Na, aš šiaip nkd pagal laikrodį pampersų nekeičiau, užpakaliukai buvo vaikų gražūs, bet aš naudojau pataisų miltelius, be to, naktį gaunasi mažiau nei dieną pakeist pampersų....keisdavau juos, kada matydavau, kad reikka, po kakų visada, o šiaip, na matosi ir žinai, kada keisti...nemoku paaiškint, bet nkd pagal laikrodį nei maitinau, nei kaitaliojau sauskelnes...tiesiog savaime žinai,kada ką daryt ir tiek...vaikutis parodo ir jauti tai pats...šitų dalykų nemoku paaiškint, bet taip yra, naujagimiams ypač, jis arba alkanas, arba keist pampersą, arba šalta ar per šilta, viskas...šiuos dalykus padarai ir vėl miega.....ir tikrai nekeldavau per prievartą, kad kažką padaryt....tai va...tokia mano patirtis..viską parodo leliukas
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai