2019.03.11 17:40 (prieš 7 m.)
Sveikinu visas pagimdziusias siandien. As taip pat jau pagimdziau. 11.03. 2019 😍
Sekmadieni pagulde i ligonine, nes jau 7 dienas buvau pernesiojus, siandien buvo didysis vizitas tai patikrino kruva daktaru, sako nori gimdyt siandien? Tai aisku sakau, buvau atsidarius jau 3cm. Tai ikiso i gimdos kakleli 8.30 ryte skatinamaja tablete, ir iskart prasidejo skausmai. Iki 10.30 val vis tie patys 3cm , as jau nevilty, prasiau epiduro, nes ji daro iki 15.00 val tik. Nieks nedare, tada pagaliau 12.15 atejo daryt epiduro, kol susmaigste adata , tik pradejo leist vaistus as jau saukiu GIMDAU!! jie sako nejuokauk, jus tik 5cm atsidarius, sakau stuuuumiu, viskas.. pradrjau rekt kaip pjaunama kiaule, jie paziuri ,ogi atsidarymas pilnas... per 10min atsidare like 5cm.
Vienu zodziu, epiduras paliko nesuveiktas, viena daktare lovoj laiko viena koja, kita -kita koja, trecia ciaupia burna kad nerekciau ketvirta nebezino ka daryt, baigt leist epidura ar nebe😅penkta laiko mano galva, o sesta moteris , sukisus rankus bando traukt vaika. Vienu zodziu, per kancias i zvaigzdes ,12.45 val gime sunus, 50cm ir 3590g, vardas Robert. Dar dorai nemaciau vaiko, cia tik po 5 val po gimdymo atnesa ji, tai jau laukiu po truputi. 😍😍😍