Mamytė2 parašė:
Aš kartu su jumis į kompanija☺️
O kaip smagu, gal jau pagalvojote kur gimdysite ?;)
Mamytė2 parašė:
Aš kartu su jumis į kompanija☺️
Mantė Jab. parašė:
O sakykit už echo nuotraukyte su leliuku reikia susimokėti ar tiesiog paprašai ir duoda ? Labai noriu tos nuotraukytės, kadangi mano Vyrukui kažin ar teks dalyvaut…
Man tai dave, nereikejo prasyti. Padarytos buvo 3, viena ju gydytoja pasiliko sau i knygute, o dvi atidave man
Jerune parašė:
Man tai dave, nereikejo prasyti. Padarytos buvo 3, viena ju gydytoja pasiliko sau i knygute, o dvi atidave man![]()
Gausiu tada ir aš, be problemų :))
aistuliukass parašė:
Man gimdyt kovo 10😊
Man terminas kovo 15
Mantė Jab. parašė:
O sakykit už echo nuotraukyte su leliuku reikia susimokėti ar tiesiog paprašai ir duoda ? Labai noriu tos nuotraukytės, kadangi mano Vyrukui kažin ar teks dalyvaut…
Siandien kaip tik ginekologe klause manes ar noriu nuotraukytes, sake tik reikes susimoketi. 1,59€. Cia Antakalnio poliklinikoje. Buvau nustebusi, nes nesitikejau, kad mokama..
Mantė Jab. parašė:
Ką valgote nėštumo metu? Kas šiuo metu Jums yra skaniausia ? 🤗
Mane tai traukia tai kas suru ir rugstu. Pvz., rauginti agurkai, kopustai, obuoliai kuo rugstesni, ledai dar traukia. O siaip daug produktu prarade skoni.
Jolanta_ort parašė:
Man nuotaikų svyravimų nepasitaiko. Nei ašarų iš niekur nieko, nei nervų. Kaip tik atrodo anksčiau buvau nervingesnė. Dabar sunkiau mane išvest iš kantrybės. Turbūt…
Man irgi kojas maudzia, toks kaip mini meslungis sutraukia. Mano sesei, kai buvo nescia irgi taip buvo. Sake maudzia, nes truksta magnio.
Mantė Jab. parašė:
Šiauliu Moters ir vaiko klinikoje
Heladar parašė:
Man terminas kovo 15
Pagal skaičiavimus ir man kovo 15 d.
galvoju gal antradienį jau tiksliau pasakys
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai