Mylima parašė:
Vakar buvau pas akušerę, tai gavau velnių, kad per daug priaugau svorioPer mėnesį 3 kg į viršų, nuo nėštumo pradžios jau beveik 6 kg susidaro... O man atrodo, t…
Aš nekreipčiau dėmesio
Mylima parašė:
Vakar buvau pas akušerę, tai gavau velnių, kad per daug priaugau svorioPer mėnesį 3 kg į viršų, nuo nėštumo pradžios jau beveik 6 kg susidaro... O man atrodo, t…
Aš nekreipčiau dėmesio
Mylima parašė:
Idomiai kaip.. +6 kg. Tai cia tikrai nera daug. O jei ne paslaptis, koks buvo jusu svoris iki pastojant? Kodel cia taip liepia ta svori riboti🤔 man tai irgi jis svyruoja dienom😀
Mylima parašė:
Man panašiai: pradźioje neaugo, o paskutiniu metu dienomis “didėju”, tai perspektyva nedžiugina, nes staigiai padidėjus svoriui lb jaučiasi nugarai... jau geriau būtu po truputi augęs...
Aš turiu nemažai viršsvorio 164 ūgis ir dabar jau 79 svoris, priaugusi jau 3 kg. Sakė daug priaugta ir stengtis daugiau nepriaugti, ma max dar 5 kg iki galo. Pati suprantu, kad reikia stengtis nebepriaugti... Spaudimas kyla, nuo jo vaistus vartoju jau nuo pat pradžių, dabar dar padidino dozę, paskutinę savaitę naktį pradėjo rankos tinti ir tirpti... Tikrai tas svoris ne į naudą. Kurios pradžioje mažai turėjo gal ir nekenkia, bet turint perdaug geriau save riboti...
Mylima parašė:
Akušerė gal Jums nepaaiškino iki galo, esmė ne tai, kad nuo nėštumo pradžios 6kg (kas tikrai labai normaliai) o kad per mėnesį 3kg, tai yra per trumpą laikotarpį priaugot labai daug
pasistenkit susidėlioti valgymus taip, kad geriau po nedaug ir 5-6kartus dienoje
nes jei anksčiau nepriaugot svorio, tai normalu, kad organizmas dabar bando panaikinti buvusį deficitą
Turit pagauti rėžimą ir viskas susitvarkys, galėsit ir bandelių ryte pavalgyti 😍
Mylima parašė:
+6kg tikrai nedaug, gal prisikabino, kad per 1mėn +3 kg iš karto... Nekreipkit dėmesio, nebent turit kažkokių svarbių sveikatos priežasčių.
jurgitukas04 parašė:
Aš turiu nemažai viršsvorio 164 ūgis ir dabar jau 79 svoris, priaugusi jau 3 kg. Sakė daug priaugta ir stengtis daugiau nepriaugti, ma max dar 5 kg iki galo. Pati s…
Na žinokit mano ūgis 162 ir svoris kažkur 78-79kg.Dar šiandien neistveriau, bet aš stengiuosi nevalgyti nesąmonių, valgau po nedaug, tai truputį priziurekit svorį, nes ir man būna spaudimas, cukrus padidėjęs, tai jei iki nestumo galo priaugti dar 15kg,butu sakes
DovilėAp parašė:
+6kg tikrai nedaug, gal prisikabino, kad per 1mėn +3 kg iš karto... Nekreipkit dėmesio, nebent turit kažkokių svarbių sveikatos priežasčių.
Kas neturi virsvorio, tai galima nekreipti dėmesio, bet kai rašė, kad spaudimas ir pan., tai tikrai reikia prižiūrėti mityba
@gnetuk parašė:
Na žinokit mano ūgis 162 ir svoris kažkur 78-79kg.Dar šiandien neistveriau, bet aš stengiuosi nevalgyti nesąmonių, valgau po nedaug, tai truputį priziurekit svorį, …
Taip, aš puikiai suprantu, kad tik gero norėdami pasako nepriaugti. Norėtųsi tikrai daugiau neprisidėti kg. Ir stengiuosi nevalgyti bet ko.
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai