Renata Renatėlė parašė:
Kaip pavydžiu kieno jau draugauja su puoduku. Mano berniokas nu kaip nuogu užpakaliu nesėda ant puoduko😭
Viskam savas laikas
Renata Renatėlė parašė:
Kaip pavydžiu kieno jau draugauja su puoduku. Mano berniokas nu kaip nuogu užpakaliu nesėda ant puoduko😭
Viskam savas laikas
LijaL parašė:
Dar nė nepradėjau sodint, per anksti mano požiūriu, laukiu kol suvoks kas tai išvis yragal link 2 metukų jau realiau sulaukt to. Tada bandysiu 3 dienų metodą :D…
As dar nesodinu.... Pamėginau tai kaip rėkti pradėjo... Galvoju viskam ateis laikas
A-guste parašė:
Viskam savas laikas![]()
Taip, tiesa
myylda parašė:
Mes jau ismokom per pusmeti daryt i puoduka arba ant tualeto, aisku buna dar avariju kada nespeja, bet jau ir i svecius ir i lauka einam be pamersu, tik nakciai ded…
O, kokie šaunuoliai, aš tai vis prisibijau, irrr patingiu žinoma 😀 kartais vakare tik paleidžiu be pamperso. 🙂
Renata Renatėlė parašė:
Žinokit manau ateis laikas. Visi skirtingi. 😉
IngaKns parašė:
O, kokie šaunuoliai, aš tai vis prisibijau, irrr patingiu žinoma 😀 kartais vakare tik paleidžiu be pamperso. 🙂
Nu ateina laikas taip bet reikia ir padirbeti ties tuo 🙂
myylda parašė:
Nu ateina laikas taip bet reikia ir padirbeti ties tuo 🙂
Taiva, o aš patingiu. 🙈😀 Bet ant pavasario, vasaros manau padirbesiu. Mažiau drabužių bus 😀 svarbiausia kad kakuti daro į wc 😀👌
greta.milita parašė:
As dar nesodinu.... Pamėginau tai kaip rėkti pradėjo... Galvoju viskam ateis laikas
Aš nė nemėginu, bet esam padėję puoduką wc kampe, tai jis kai pamato, sedasi ant jo ir zvengia
nzn ar isivaizduoja kam tas daiktas
nes tikslingai sodinus nesu
IngaKns parašė:
Taiva, o aš patingiu. 🙈😀 Bet ant pavasario, vasaros manau padirbesiu. Mažiau drabužių bus 😀 svarbiausia kad kakuti daro į wc 😀👌
Jo paprasciau tuo sezonu, tai jei jau kaku daro i wc tai jau puse darbo😅👌
Merginos, ar kas esat naudoję ovuliacijos testus? Ar patikima priemonė? Jau antrą ciklą nepavyksta pastoti, nervas ima 😃
Su liepinuku iš pirmo karto, o dabar kažkaip ne pagal planą
Ciklas reguliarus, bet galvoju, gal tie testai padėtų tiksliai ovuliaciją "pagauti". Pasidalinkite, jei kas naudojot?
2019liepa parašė:
Merginos, ar kas esat naudoję ovuliacijos testus? Ar patikima priemonė? Jau antrą ciklą nepavyksta pastoti, nervas ima 😃
Naudojau. Tikslioa ov dienos nustatymas mums nepadėjo, bet ov parodydavo tikslią datą ❤
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai