Sabine parašė:
Sveikos mamytės. Man terminas gimdyti buvo paskirtas rugpjūčio 15d, planinė Cezario operacija rugpjūčio 1d. Šįryt turėjau papildoma echografija nes turiu gestacini …
Sveikinimai
Sabine parašė:
Sveikos mamytės. Man terminas gimdyti buvo paskirtas rugpjūčio 15d, planinė Cezario operacija rugpjūčio 1d. Šįryt turėjau papildoma echografija nes turiu gestacini …
Sveikinimai
ToksGyvenimas parašė:
mano brolienei tai po apziuros santaru daktarelis viska susake kas kur kaip kokios gali but rizikos o gali ju visai nebut, manau nuo daktaro priklauso jei skirs jum…
Vakar mane poliklinikoje echoskopavo gal 40 min. Atrodo, kad kiekvieną kaulelį atidžiai apžiūrinėjo, tai buvo pirma tokia ilga apžiūra per visą laiką. Mat persikrausčiau į kitą miestą ir pas kitą gydytoją nuėjau, tai jau be galo kruopšti pasirodė.
ToksGyvenimas parašė:
mano brolienei tai po apziuros santaru daktarelis viska susake kas kur kaip kokios gali but rizikos o gali ju visai nebut, manau nuo daktaro priklauso jei skirs jum…
Aš turėjau echo prieš dvi sav ir dabar ir abi truko ne po porą min o abi po 20 min ir vėl ta pati žiūrėjo ką prieš 2 sav ir aiškino, o vat apie virkštelės apsisukimus pasakė kad nieko nekomentuoja nors kartais ir aiškiai mato, priklauso nuo gydytojo, gal ir gerai kad nesako nors labai norėjau sužinoti kažkodėl
Vaidu parašė:
Nieko jie nesako dėl virkštelės, vakar kaip tik vėl buvau echo ir klausiau gal mano ar yra aplink kaklą pasakė kad mes nesakom tokiu dalyku, vis tiek pakeisti nieko…
Mane irgi domino...kaip ta virkstele...ta pati atsake ka ir jums...bet manau geriau zinoti visvien...tam kad pasiruosti C.P jeigu kas ne taip...as zinociau,tai is anksto planini cp planuociau
Sveikos. Kam yra terminas rugpjucio 5-6d? Kaip jauciates? O gal jau supuojate savo mazylius?
Mano terminas rugpjucio 5d,bet jau naktik nebemiegu😀kazkaip neberamu daros.pirmas vaikiukas mums,baisu,kad nepajausiu nakty kaip vandenys nubega,nes praktiskai visalaik su iklotukais vaikstau del isskyru.. o ir taip jau noretusi savo mazyli pamatyt😀
raamute parašė:
Sveikos. Kam yra terminas rugpjucio 5-6d? Kaip jauciates? O gal jau supuojate savo mazylius?
Sveika, mano irgi terminas 5 d., pirmas vaikelis, jauciuosi kaip tiksinti bomba, bijau kur iseiti
miegu su palute, kad ciuzinio nesugadinti ir pan., psichologiskai sunku, bet fiziskai kol kas pakankmai gerai jauciuosi, kojos netinsta, paruosiamuju nera, tyrimai geri, svorio daug nepriaugau tai nesiskundziu kol kas, nestumo pradzia man buvo daaaaug sunkesne
EditaG parašė:
Sveika, mano irgi terminas 5 d., pirmas vaikelis, jauciuosi kaip tiksinti bomba, bijau kur iseitimiegu su palute, kad ciuzinio nesugadinti ir pan., psichologisk…
Oj tau gerai.. as priaugau nemazai svorio,bet nieko negalejo kitaip ir padaryt,nes nors ir mazai valgydavau svoris tiesiog augo.. siaip irgi gerai jauciuosi as,tik per karscius sunkiau,tai kamb bunu😁 o taip tai ir pavaikstau ir palakstau atrodo. Paruosiamuosius apturejau jau,galvojau teks jau vaziuot,bet pasake kad tik paruosiamuosius apturejau ir laukt vandenu nutekejimo😊o su palute tau gerai miegas? Girdejau,kad suprakaituoji labai nuo jos
simooona123 parašė:
Pasidalinkit sarasu i ligonine? ir kaip atrodo drabuzeliai vaikiuko i gimdykla? I ka butent susidesit viska i gimdykla i koki krepsiuka visus daiktus?
Būsit tik 2d. Taip,kad nereikia daug visko. Turėkit higienos priemones, rankšluoščių, tolet.popieriaus, sau,vaikui pampersų. Pampersai-kelnaitės daug patogiau, nei tinklinės kelnaitės+paketas. Naktiniai,kad būtų patogu maitinti, geriau 2-3vnt, nes galit gausiai prakaituot. Vaikučiui rūbu įsidėjau nemažai, nes gali ir apsisiot ir apkakot.. 😁 daugiausiai šliaužtai pas mane. Patogiausia aprengti. Butu puiku, jei turėtumėt tokius, kur atsilenkia rankovytės ir palieka pirštinytės. Guminės tapkės dar, chalatas sau, vanduo, pora pledukų vaikui. Aš dar įsidėjau mikrolax ir diklofenako žvakučių nuo skausmo.
Deimantee1 parašė:
Būsit tik 2d. Taip,kad nereikia daug visko. Turėkit higienos priemones, rankšluoščių, tolet.popieriaus, sau,vaikui pampersų. Pampersai-kelnaitės daug patogiau, nei …
O ligonine nuo skausmo neduida zvakuciu?
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai