Vigeri parašė:
Ar vaikam naudojat biodermos liniją?
Tiek su pirmagime, tiek dabar naudoju bioderma
Vigeri parašė:
Tiek su pirmagime, tiek dabar naudoju bioderma
roberta_87 parašė:
Na sakykit ka norit bet pries skiepus nera taip buve. Manoji visalaik pavalgius uzmigdavo. O siandien muistes prie papo o galiausiai kai dejo fontanu pora kartu. Ir…
Maniškio per 2mėn patikrą neskiepijos, nes sloga kabinos. Tą dieną vakare ir sekančią buvo pikts, verkė nemažai. Būtų gavęs skiepą tikrai būč galvojus dėl jo, o dabar tik dar aiškiau, kad kaip diena - taip naujiena gali būt
A-guste parašė:
Aš tai tokioooos super nuotaikos! Odytė beveik neišberta. Kojytės tik jaučiasi, kad dar vos pabertos, bet trpu tepu tepu ir dar kartą tepu tepaliukais. Maudau kiekv…
Oi kaip as tave suprantu, nes man ta pati dieta duota. Jau 2 sav laikausi jos, praktiskai sienom irgi lipu
ziauriai sausainiu noriu, bet laikausi. Mums tik drekinanti krema liepe tepti, tai dar vis paberta, bet gereja,nors praejo 2 sav.
Bello parašė:
Oi kaip as tave suprantu, nes man ta pati dieta duota. Jau 2 sav laikausi jos, praktiskai sienom irgi lipuziauriai sausainiu noriu, bet laikausi. Mums tik drekin…
Ooo, ir smagu ir tuo pačiu liūdna, kad aš čia ne viena... 🙈
Gal kokių super duper produktų atradai? Ar receptu kokiu skaniu gali pasidalinti? 🙄 nežinau galima ar ne, bet aš pieną, grietinėlę, varškę naudoju be laktozės. Nu gal ir nelabai gerai, bet kitaip numirčiau 😁 Dar makaronų be kviečių ir kiaušinių nusipirkau, bandysiu šiandien kažką gaminti.. tikiuosi bus valgoma 😁
A-guste parašė:
Gal kokių super duper produktų atradai? Ar receptu kokiu skaniu gali pasidalinti? …
Na kiek supratau pieno produktu negalima ar su laktoze ar ne,ir dazniausias alergenas kiek sake yra pieno produktai. As saziningai atsisakiau, nes vaiko nuberta veida negaliu ziuret, skauda net. Kadangi tik drekinamasis kremas, tai pagerejimas gan letas, tad laikausi grieztai dar bent iki kito vizito pas daktare,t.y lapkricio vidurio. Ka atradau, tai sausainius kuriuos galima ir trapucius neblogus.buvau dar radus straipsni kuo keisti kiausinius, jei aktualu. I kotletukus galima deti zalia bulve tarkuota, vietoj kiausiniu, visai normaliai iseina. 

Vigeri parašė:
Kas liecia kremus tai tik bioderma pas mane
dukra tepu intensive baume, taip pat turiu uzpakaliukui/ rankytem/ veidukui plaut spec vandeneli. Ir gaila nerandu vieno kremuko drekinancio butent kudikiams
jau baigiu visa vilniu isvazinet vaistinese.
Ebruozyte parašė:
Mums daktare sake, kad jokiu arbatu akims - tik virintas ar srerilus vanduo. Stebuklingai masaziukai padejo - su vatos gabaliuku sjspaustu pasuki ratuku akies kambu…
Ebruozyte parašė:
Mums daktare sake, kad jokiu arbatu akims - tik virintas ar srerilus vanduo. Stebuklingai masaziukai padejo - su vatos gabaliuku sjspaustu pasuki ratuku akies kambu…
Ačiū už patarima! Bandysim ir taip masazuoti, nes vandens tiesiog nosytės viršuj vis spaudineti ( taip patarė daktare ) neva masažas, bet dabar isbandysim jūsų patarimą !
Martyna wind parašė:
Kas liecia kremus tai tik bioderma pas manedukra tepu intensive baume, taip pat turiu uzpakaliukui/ rankytem/ veidukui plaut spec vandeneli. Ir gaila nerandu …
A-guste parašė:
Gal kokių super duper produktų atradai? Ar receptu kokiu skaniu gali pasidalinti? …
Ne ne, ismeskit visus pieno produktus - ne laktoze alergenas ;) didieji rimi pilni veganisku produktu, kaip ir veggie shop ;) gal jum bus kaip man: 3 men vegan life ir dings alergija vaikuciui pieno baltymui ;)
Mamulė_Mamulė parašė:
Ne ne, ismeskit visus pieno produktus - ne laktoze alergenas ;) didieji rimi pilni veganisku produktu, kaip ir veggie shop ;) gal jum bus kaip man: 3 men vegan life…
Eina sau, mano mažį irgi jaučiu nuo pieno produktų beria, o aš toliau patenkintą kavą su pienu be laktozės geriu🤦♀️ ir nesuprantu kodėl iki galo nepraeina... reiks ir to atsisakyt. Man be pieno produktų atrodo nėr ką valgyt...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai