Kviečiu jungtis prie rugpjūčio mėnesio mažylių
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.03.26)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.07.12)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.09.02)
Kviečiu jungtis prie rugpjūčio mėnesio mažylių
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.03.26)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.07.12)
2019 m. Rugpjūčio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.09.02)
leila123 parašė:
Šaunuolė jūsaš turiu žymėtis, nes man dar natūraliai ne visada pavyksta atskirti iš kurio papo maitinti
o valgo labai daug, aš tik prieš porą dienų nusiramin…
Aš dėl maitinimo kad nepamirščiau esu užsidėjus plaukų gumytę ploną ant rankos, tai ją persidedu kaskart po maitinimo😊
leila123 parašė:
Šaunuolė jūsaš turiu žymėtis, nes man dar natūraliai ne visada pavyksta atskirti iš kurio papo maitinti
o valgo labai daug, aš tik prieš porą dienų nusiramin…
Aš dėl maitinimo kad nepamirščiau esu užsidėjus plaukų gumytę ploną ant rankos, tai ją persidedu kaskart po maitinimo😊
mike_pukutis parašė:
Aš viską žymiuos programėlėj, baby daybook, labai palengvina gyvenimą 😁
Majaap parašė:
Aš viską žymiuos programėlėj, baby daybook, labai palengvina gyvenimą 😁
As irgi zymiuos toj pacioj programelej. Dar ir ritmas labai aiskiai tada matosi, ir galima dienas palygint, kiek sykiu valge per para, tai man labai patinka ir naudinga. Ir niekad nereik paciai atsimint kuri krutis
Sveikos, noriu pasidalinti patirtimi, mano sunelis gime rugpjucio 25diena viskas gerai sveikas stiprus:))) man rugsejo 2dienos vakara prasidejo begalo stiprus pilvo skausmai ir salcio kratymas!!! Temperatura 38C. Meldziausi, kad greiciau griztu vyras ir pasirupinti mazium.... nes nei paimti ji nei norejos kruti duoti. Isgeriau 2tapletes paracetamolio... praejo buvau slapia slapia.... kas cia mano galejo buti?? Papai dega pilvas dega. Vaika maitinu krutin ir misiniu,nes neuztenka mums pienuko 💁
Angeliuko laukiam parašė:
Sveikos, noriu pasidalinti patirtimi, mano sunelis gime rugpjucio 25diena viskas gerai sveikas stiprus:))) man rugsejo 2dienos vakara prasidejo begalo stiprus pilvo…
As jusu vietoj vaziuociau pasiziureti, kad nebutu gimdoj kokio placentos gabaliuko like. Temperatūros gali buti ir nuo degancios krutines, man penktadienį vakare ir nakti buvo 38,6, tada leliukui 5 paros buvo, bet pilvo neskaudėjo. Geriau nerizikuokit ir vaziuokit pas medikus.
Angeliuko laukiam parašė:
Sveikos, noriu pasidalinti patirtimi, mano sunelis gime rugpjucio 25diena viskas gerai sveikas stiprus:))) man rugsejo 2dienos vakara prasidejo begalo stiprus pilvo…
Mastitas tiketina.
roberta_87 parašė:
Maniske pradejo atpylinet piena ne tik per burna, bet ir per nosi. Del ko cia taip??
Mano irgi vaikinas buna per nosi atpila. Bet nakties metu ir jei maitinu atsigulus. Mastau, gal per daug pienuko privalgo 🙄