Vigeri parašė:
Grynu aliejum valgomu?🤨
Sakyčiau turėtų būti iš krūties, tai kūno temperatūros šiltas
Vigeri parašė:
Grynu aliejum valgomu?🤨
Sakyčiau turėtų būti iš krūties, tai kūno temperatūros šiltas
Sveikutės, kur pirkote tankias šukas kūdikio luobelei iššukuoti, noriu chicco nerandu niekur, pas mus labai daug pasirodo seborėjimas, net tekėjo žiauru, dabar jau nieko, naudojame uriage specialų kremuką, prieš tai tepame, kiek kartų, tuomet šukuoju, turiu paprastas tankias šukas, bet jos labai jau aštrios ir kiekvieną kartą kūdikio galvutė būna paraudusi. Kam dar tokia bedelė?
Vigeri parašė:
Grynu aliejum valgomu?🤨
Misini reikia irgi gamint 40 laipsniu ;)
Aš nėštukė parašė:
Sveikutės, kur pirkote tankias šukas kūdikio luobelei iššukuoti, noriu chicco nerandu niekur, pas mus labai daug pasirodo seborėjimas, net tekėjo žiauru, dabar jau …
Internetu pirkit jeigu apie tokias kalbat.
https://www.babycity.lt/lt/chicco-sukos-ir-sepetys-pink-0mplus-1030204-0042
Vigeri parašė:
Internetu pirkit jeigu apie tokias kalbat.
https://www.babycity.lt/lt/chicco-sukos-ir-sepetys-pink-0mplus-1030204-0042
Ieškau tankiu labai tokias turime nelabai issisukuoja
Aš nėštukė parašė:
Ieškau tankiu labai tokias turime nelabai issisukuoja
A-guste parašė:
Pas mus visuomenėje papraščiausia teisti neįsigilinant į situaciją. Maitinimas man nuo pat pradžių buvo sunkus, todėl primaitinu mišiniu. Dėjau daug pastangų, nu be…
Jūs esate šaunuolė, aš prisimenu, kad nuo pat pradžių jūs labai stengėtės maitinti mp ir praėjote daug sunkumų!
Sveikutes!Mes irgi po skiepu,ir po nerimo nakteles...pilvuka mums skauda po skiepu antra para...temperaturos neturėjome,bet daktare liepe ideti zvakute nakčiai...Noriu paklausti,ar jusu vaikučius nuogus svere?Nes mus su rubeliais...tai grizus namo pasveriau rubelius,atminusavau ta svori...kazkaip keista,ir sirdele klause per sliauztinukus...🤔Musu svoris be rubeliu 6380g 63cm....O,Jus ar ispejo,kad sekantis skiepas bus panasiai kaip sis...+reikes nuo tempes vaistu pries skiepa😱😯😞
Darjanka parašė:
Sveikutes!Mes irgi po skiepu,ir po nerimo nakteles...pilvuka mums skauda po skiepu antra para...temperaturos neturėjome,bet daktare liepe ideti zvakute nakčiai...No…
Visada nurengiu. Apžiūrinėja nuogą ir sveria nuogą. Dėl skiepo. Mum sakė, kad po 2 mėn skiepo nwturėtų būti jokios reakcijos- taip ir buvo. O 3 mėn skiepui atsinešti paracetamolio žvakutę- dės iš karto prieš skiepą ir tada kas 4h reiks dėt, kad nebūtų jokių staigmenų su tempa, nes būtent po 3 men. skiepo, o ne po 2 mėn. ji tikrai gali užkilti virs 38. Bent jau tokios mano zinios.
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai