vijukas parašė:
Aš norėčiau, kad naktį vieno maitinimo jau atsisakytų. Dieną mp valgo, kas 3h.
Dėl naktinių neturiu jokių lūkesčių.. miega šalia, kiek nori tiek valgo (ty daug
)
vijukas parašė:
Aš norėčiau, kad naktį vieno maitinimo jau atsisakytų. Dieną mp valgo, kas 3h.
Dėl naktinių neturiu jokių lūkesčių.. miega šalia, kiek nori tiek valgo (ty daug
)
Liucija Asta parašė:
Dėl naktinių neturiu jokių lūkesčių.. miega šalia, kiek nori tiek valgo (ty daug)
Mano miega savo lovelėje.
Ma, jau toks amžius, kai 6h galėtų ir nevalgius pabūti naktį 🤣 bet... Yra kaip yra.
D.M.K.M. parašė:
Cia kai atsiguli ant sono ir itrauki pilva? Pas mane irgi yra tarpas😣 ir daugelis sako, kad cia gali isgelbeti tik plastine operacija..
Aga, kažkaip panašiai. Bet ką šian po trefkės, trenerė apžiūrėjo, tai sakė pas mane lb nedaug prasiskyrę. Tad sportuot sportuot
ir aišku maistą žiūrėt
Sandra27 parašė:
Ar kas buvot suplanavusios krikštynas birželio mėn.?Nukelti planuojat ar vis dėl to krikštysit?🙂
Mes rugpjūčio mėnesį planuojam ir nžn ar nukelt, ar planuot. Nors realiai tik su kunigu susitarti reikia 🙂 tiek ir to planavimo
vijukas parašė:
Mes rugpjūčio mėnesį planuojam ir nžn ar nukelt, ar planuot. Nors realiai tik su kunigu susitarti reikia 🙂 tiek ir to planavimo
Mes irgi rugpjuti suplanave krikstynas,kunigas uzsakytas,sale ,fotografas irgi ,cia Lt,tai irgi galvoju kaip cia bus🤔
Sveikos, prieš kelias dienas pradejome primaitinima. Tai nevalgo, nuleidžia galva ir suspauzia lupas, daviau batata ir bulve. Truputį idedu o burnyte tai purtosi, žiaukcioja.. Batata daviau 3 dienas ir 5ada bulve daviau 3 dienas. Ka daryti, ar bandyti duoti morka, ar pertrauka daryti? Tokia ji man nelaiminga atrodo, kai pradedam valgyti. 🙄
vijukas parašė:
Mes irgi rugpjuti suplanave, svarstom ka daryt, nes krikstateviai ir tevai is uzsienio
vijukas parašė:
Mes nieko įpatingo neplanuojam,bažnyčia,fotosesija,restoranas.Bet vis svarstom kaip čia bedaryti...
Karoliukas91 parašė:
Mes irgi rugpjuti suplanave, svarstom ka daryt, nes krikstateviai ir tevai is uzsienio
Mes planavę buvom liepos 19, tik nieko nebuvom dar užsisakę, bet teks kitiems metams nukelti, nes krikštatėviai iš norvegijos. Čia dėl vienos dienos jiems reiktų mėnesio atostogų
nes karantinuotis čia dvi savaites ir grįžus į norvegiją dvi savaites
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai